Šljiva |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 12:43 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bistrice su odlične i za pekmez s kožicama....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa da to je pekmez našeg djetinjstva, ali ja više volim od bijelih šljiva ima onu kiselinu koja mi paše...
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit će pekmeza,knedli,a i šljivovice!
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit će pekmeza....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glog
Nedavno posijan Pridružen: 04 Veljača 2015 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 55 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puna je vodopija koje je crpe.
Steta sto ne vrsite rezidbu na tako zahvalnoj vocki. |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je zerdelija, orežemo mi nju ali ove grane su visoko a imamo ju samo zato što rano sazrije i koristimo ju samo za jelo, nije ni za rakiju ni pekmez.
|
|
|
|
gostovic
Nedavno posijan Pridružen: 07 Svibanj 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 77 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam mladi voćnjak pun šljiva bistrica jer njih obožavam..a onda sam čula da su baš bistrice jako osjetljive na bolest koja se zove šarka i ako obole nema im spasa. Recite mi, molim Vas, kako i sa čime štitite svoje bistrice da i ja na vrijeme sve napravim. Nisam baš za kemiju i otrove, vjerojatno postoji i neka eko-zaštita.. Lp |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kod mene ista stvar, nedavno smo izvadili 3 bistrice ostale su nam samo dvije, probao je mm špricati plavim uljem ali ne vrijedi, do prije 10-ak godina imali smo cijeli šljivik
|
|
|
|
rajcev92
Novo sjeme Pridružen: 02 Svibanj 2015 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako se brinut o njoj? Šta praksa kaže? treba li joj humusa? koliko je očistiti i kada? bode li vas nekad :D
|
|
mememe
Mladi grm Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Makar se ne radi točno o šljivi, zanimalo me da li netko drži trninu, crni trn - srodnika šljive? Mene zanima posaditi to kao ukrasno drvo - živicu, a opet sam čitao o ljekovitosti i ograničenoj upotrebi ploda za jelo.
|
|
gandrad
Novo sjeme Pridružen: 02 Studeni 2015 Lokacija: Jagodina Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam da li imam pravo pisati poruke, pošto sam se nedavno prijavio...?
Što se tiče trnjina, kod nas one rastu kao korovska biljka pored puteva i u zapuštenim vinogradima i voćnjacima...Pođite malo dalje od grada i naći ćete ih...Inače to je jako trnovita biljka i jako agresivna što se širenja tiče...
Ja je berem radi kuvanja čaja ...a i jedem ih uvek kad imam prilike...
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |