Jedna mala usluga... |
Odgovori |
Korisnik | |
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Veljača 2008 u 21:26 |
Zamolio bih nekoga ako vidi ove vrste ljiljana za prodaju da se javi meni u privatne poruke.Naime,ocajnim pokusajima dobavljanja ovih ljiljana sve sam vise ocajniji u vezi s tim.Dogovor bi bio ovakav:Ako ste zamijetili ove ljiljane u prodaji ja vam posaljem novce za njih(cijena nije vazna),vi kupite i posaljete meni.Ukoliko nadem i jedan od njih bit cu neizmjerno sretan.Evo ljiljana koje trazim:
Ne znam kako se zovu,ali znam da su orijentalni.Trazim i visoke ljiljane pa ako nekog uocite javite se.Hvala unaprijed
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Dalmax22
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A jel imas sibirski bijeli ljiljan?
|
|
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam,nisam ni cuo za njega,dal ti imas takav?
|
|
Dalmax22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam al da ga imas (jako je fin) vec bi ti nesto ponudila u razmjenu.
|
|
Dalmax22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ti ima ljiljana Sv Ante (to je nas domaci naziv i ne znam kako se jos zove) koliko god hoces i one narancaste obicne.
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imas li izvadene lukovice od ljiljana Sv.Ante?
|
|
Dalmax22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu ti ih izvaditi ako ces jednu kariolu (jel znas sta je kariola :) )
Ocu reci da ih imam jako puno a ako si iz Croatia nije problem ni poslat-lukovice su jako velike i teske a prilikom vadjenja (najbolje vilama) lako se raspadaju i cerupaju na one listove.. Ovaj ljiljan je fenomenalan po svom mirisu a ima i simbolicke vrijednosti :) zasto ga bas Sv Ante drzi u ruci -imam ti ja jednu knjigu o tome :) -svaka ta latica predstavlja vrlinu Marije ciji je on bio gorljivi obozavatelj i sve svoje govore posvetio upravo njoj.... Jednom se toliko rastuzio i razocarao na ljude da je sjeo uz more i poceo pricati ribama: "Ribe,moje ribice, kad vec ovi ljudi nece da me saslusaju saslusajte me bar vi.... :) A ponudi mi nesto u zamjenu - evo ja ti volim sve to sto ima gomolje, lukovice, rizome,ukrasne djeteline isl... |
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa imam visak gladiola,plavo-ljubicaste su boje,vrlo neuobicajeno.Ako hoces rado cu ti poslat.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljiljan sv. ante se jos zove i madonin ljiljan ili sorta madonna
plantover mislim da sam neki dan vidjela ovaj drugi sa slike, nisam sigurna je li bio pevec u pitanju ili kaufland kad opet budem tamo provjeriti cu ako su ti blizu mozes ustediti putne troskove i sam pogledati |
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Daj molim te natalija ako prolazis kupi jednu vrecicu pa cu ti platit(nemoj sada ic samo zbog mene)
|
|
Dalmax22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da di se ti Plantover nalazis?
Ok, moze razmjena za gladiole-dogovoricemo detalje jer moram prvo povadit lukovice. |
|
lili42
Nedavno posijan Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 71 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |