plantella organic |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | ||||||||||||||||||||||||||
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 21:14 |
|||||||||||||||||||||||||
Ne znam da li je na dobrom mjestu ali konačno sam pronašla PLANTELLU ORGANIC - 20KG KOŠTA 85kn +poštarina i naručila sam on-line vjerovali ili ne firma se zove Cedar agro i iz Novog Marofa su,plačanje putem R1 računa,internet bankarstvo ili pouzećem koga zanima nek pogleda imaju svašta |
||||||||||||||||||||||||||
Sponzorirani linkovi | ||||||||||||||||||||||||||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
misliš na ovo
http://hr.unichem.si/?tpl=produkt&pid=1320 tata mi je rekao da je kupio pakovanje u lokalnoj poljoapoteci, ali ne znam koliko je platio |
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e to, kod nas nisam mogla naći pa sam slučajno naletila i sad sam hapy!!!!
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kak nisi mogla naći?Pa u poljoprivrednim ljekarnama imaš plantelu,čak i u većim trgovačkim centrima je ima.
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam ove godine sve gnojila sa plantelom organik i to onom univerzalnom za povrće i cvijeće. Najprije smo na opljevljenu površinu posuli granule i onda zaorali sve sa kopačicom. S time sam gnojila i sve nove grmove što sam sadila, buxuse, hebe, vajgelu ...... Kažu da je to super gnojivo
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha ima tekućine ali ne one u vrečama, tražila sam cijelu zimu i sad prošli tjedan i nikaj. Onda moram opet napraviti jedan krug
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U lupresovim trgovinama ima od zemlje za sve vrste cvijeća i povrća do gnojiva(neki dan sam vidjela)i svega ostalog za štetočine na bilju,za prihranu...
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok,hvala za ubuduće (sad sam već nabavila)
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam ga ove godine kupila i pognojili smo cijeli vrt. I mjesto predviđeno za povrće i mjesto za cvijeće, sada ćemo vidjeti koliko je učinkovito.
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam kupila to organsko gnojivo,i sve smo pognojili s njim!Kod nas ga ima kupiti skoro u svim garden centrima!
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugotrajno aktivno organsko univerzalno gnojivo u obliku peleta. http://hr.unichem.si/?tpl=produkt&pid=1320
|
Rijeka
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je to gnojivo o kojemu smo tu pisali.Ja sam jako zadovoljna njegovim učinkom na biljke..
|
Jupiiiiiiiiiii
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, zato sam stavila sliku da i drugi vide. Čula sam da je jako dobro. Kako ga stavljaš a alisa, u koje doba i koliko često?
|
Rijeka
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mirak,stavljala sam ga bez nekog posebnog reda.Prvi put sam stavila u proljeće ,onako šaku jednu oko grmova ruža i po cvjetnjacima sam pobacala.Onda sam u toku ljeta još jednom to uradila.One biljke u saksijama sam gnojila tim gnojivom otopljenim u vodi.Odprilike jedna supena kašika na 10l vode..I to je to..
Inače čitala sam da ga je najbolje posuti u cvjetne gredice već u januaru,pa jos jednom negdje krajem maja.. |
Jupiiiiiiiiiii
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alisa, hvala na informacijama Da, to sam vidjela smrcko ali ne u tvom postu, hvala ti što si ponovila, dobro je da se vidi ova tabelica.
|
Rijeka
|
sine
Novo sjeme Pridružen: 24 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S Organikom i još nekim sličnim gnojivima ima puno dilema (cijena, sastav...), ali jedna je važnija: udio vlage. Moje spoznaje govore o 20%. Koliko vode ste kupili za za 85 kn (u 20 kg)? Pogledajte malo Italpollina organska peletirana gnojiva.
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Očito puno znaš o gnojivima. Drago mi je da nam se pridružuju stručnjaci koji nam mogu udijeliti korisne savjete. Moja susjeda redovito koristi peletirano gnojivo u cvjetnjaku i kaže da je jako zadovoljna. No, čitam da oni koji ga koriste u povrtnjaku ili na njivi nisu baš zadovoljni jer im nakon nakog vremena "biljke pokazuju da su gladne" pa onda ipak prijeđu na stajnjak. I još jedno pitanje: Prošle godine cvjetnjak je pognojen zečjim gnojem. Treba li ove godine opet gnojiti i je li preporučljivo sada upotrijebiti peletirani gnoj? |
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
sine
Novo sjeme Pridružen: 24 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne, ja nisam stručnjak, ali sam u tome "do nosa" iz praktičnih razloga. Problem je kompleksan, ali ću maksimalno pojednostaviti. Prvo je pitanje da li je korištena ispravna formulacija? Naime, ima organskih gnojiva s različitom formulacijom NPK + ostali elementi.Drugo, samo gnojidba kroz tlo nije dovoljna. Slijedi folijarna prihrana, opet ovisno o problemima, zahtjevima, kulturi, važnosti proizvodnje... Treće, pitanje je što je u tlu? I tako dalje. Problem sa stajnjakom je da on često nije dovoljno zrel, da mu treba 2-3 godine dok se raspadne, što ima sjemena korova, opasnih bakterija, skupa je distribucija (dovoz...), treba ga puno itd. Iz vreće je jednostavnije i puno sigurnije. Što se pitanja tiče, načelno - gnojidba svake godine. Daljnje se kao pitanje može postaviti, da li tlo ima dovoljno organske tvari (humusa). Ako nema, onda treba dati nešto što ima puno organske tvari + posebna formulacija za koju od kultura ili primijeniti kod uređenja gredica dehidrirani pileći gnoj (npr. Italpollina). Itd... itd... Pozdrav
|
esperanza0905
Nedavno posijan Pridružen: 24 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a gdje se na kraju kod nas (zgb, hrv) može kupiti peletno org.gnojivo?
|
carpe diem
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |