DIY stalak |
Odgovori |
Korisnik | |
Njuška
Novo sjeme Pridružen: 24 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Kolovoz 2008 u 22:26 |
Možda nekom pomogne bar za ideju. Jednostavno, jeftino, čvrsto i dekorativno (barem meni)
Dugo sam razmišljao kako da ovo nešto sobnog bilja stavim na neki stalak a da ne potrošim puno love i dosjetih se. U nekoj željezariji, gdje prodaju i režu cijevi, dobih ovaj komad od 120 cm i ovu štangicu za praktički "pivu majstoru" pa sam otiš'o kod susjeda koji ima aparat za varenje da mi to zapunta. Ove nosive police su daske za meso. Na krajeve cijevi i one štangice trebalo je samo zavariti pločice da se može polica fiksirati. I da, četiri gumena čepa za "nožice" ispod daske na dnu. Jedina mana ovakvog stalka jest da se ne smije micati cvijet sa donje police jer bi se moglo sve prevrnuti što meni osobno ne smeta jer ga neću micati.
....e da....zaboravih....kostrukcija obojana nekom metalik bojom u spreju a daske polakirane.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da jako mi se sviđa. Ustvari to je moderna verzija nekih starinskih stalaka za cvijeće koji su se radili od željeza, a kako meni paše više nešto modernije, a volim i apstraktno, uradak ti je za svaku pohvalu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično....dizajn za 5!
|
|
Njuška
Novo sjeme Pridružen: 24 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde, baš mi drago što Vam se sviđa
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da daske za meso,nikad mi to nebi palo na pamet.ideja ti je ludilo i bas mi se sviđa
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....nego vidim da ti je oby akvaristika....res i na extempore si bil na Mandracu, Kastvu..... da vidimo malo radova
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvar je fora,super!
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlična ideja, a izgleda kao da je tako kupljeno...Super!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je stavrno super ideja!!
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |