Otpad ili ne!? |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Rujan 2007 u 21:08 |
Koliko se nešto neiskoristivo,tzv.otpad,može iskoristiti?
Koliko smo snalažljivi i inovativni,vidimo li u nekim već bačenim stvarima "ono nešto"?
Nadam se da nas ima više takvih tu,te da ćemo razmjeniti ideje i "nešto" od "ničega" napraviti.
Ja pokušavam sve iskoristiti.Ne samo zato jer sam škrtica nego mi je puno ljepše stvarati iz tzv.smeća nešto.
Naravno da su moji susjedi oduševljeni time jer ne moraju čekati na odvoz glomaznog otpada ili paliti smeće već samo mene zovu.
Tako sam"pospremila" tavan od susjede i u stare vrčeve,pegle i sl.posadila cvijeće(to sam već i slikala).Kad u jesen spremaju drva uvijek ima nekih "kvrgavih" koje je teško presjeći pa opet ja dolazim "u pomoć" i nosim za svoje biljkice(i to smo već vidjeli).
Tako sam jučer pokupila stare košare,sva sreća pa je dosta kiše bilo i nije ih susjeda stigla spaliti.
Danas sam ih čistila i pripremala za sadnju,nisam bila lijena malo uslikati da ih vidite
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čak i solidno izgledaju na slici.A to je i alat koji mi je trebao.
U stvari ono što mi je ostalo od farbana ograde i šupe.Malo boje,šmrgl,valjak,kist i karton na čemu ću farbati
E sad sam ja njih očetkala dobro,malo šmirglom prošla(da se boja lakše primi).I valjkom prošla po njima,ovo uže kistom.
Nisam se trudila sve ofarbati jer mi ljepše ovako izgledaju.
E sad se osuše,nađem im mjesto i iznutra stavim vreću(malo je izbušim da voda može istjecati),natrpam zemlju i sadim....no o tome ću kad počnem saditi.Za sad to ovako izgleda
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka cast shasha
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ljudi moji, pa ova zena je zivi multipraktik.
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e upravo to aurora
|
|
koga ,kome i šta... |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aurora jesi me nasmijala.Ovaj multipraktik ću uzeti ko najbolji kompliment ikada
|
|
Caca
Nedavno posijan Pridružen: 01 Rujan 2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 83 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, pa ideja ti je super!
|
|
Mihaela
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mrak su kosare,fakat si multipraktik
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E sad vas molim da mi na dvorištu(mislim na svoje ne vaše) nađete mjesto di da ih stavim.I šta da posadim u njih?
U ovu veliku sam mislila posaditi onaj jeda kraljevski tulipan(narančasti je) i okolo plave zumbule a do proljeća dok ne procvate to,staviti samo maćuhice(narančaste vjerijatno).Ok uz rub bi možda majčinu dušicu ili nešto puzavo zeleno stavila da pada izvana po košari!?
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dočekali bumo mi kad počne shasha vaditi i bubnjeve iz mašina od susjeda!!!
I oni lijepo izgledaju kad se dotjeraju!!! |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A tek stare gume od auti!
Ja sam sa mojom starom košarom napravila ovo; a sad razmišljam o tome da i Zeki napravim kućicu. |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TeaK
|
|
koga ,kome i šta... |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš super ideja Tea!!!
Očekivala sam cvijeće u košari kad ono... |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ideja TeaK,al ja nemam rodu
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha gdje su završile košare ? Čekaju li rode ili su dobile cvijeće ?
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam baš mislila napisati što je bilo dalje a ti nestrpljiva me preduhitrila
Danas sam uspjela u dvije posaditi zumbule i šafrane.U jednu sam u sredinu tritomu posadila a okolo onaj mini ukrasni luk.Nema smisla sad slikati jer se samo zemlja vidi.No nebojte se,uslikat ću ja to u proljeće kada procvate
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E da,jednu ću sutra uslikati,naime u jednu košaru sam posadila jedan veliki grm kadulje
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si me sad podsjetila da bi i ja mogla uslikati jednu staru pletenu košaru za veš, pa da vidite na proljeće jeli je moj uradak bio zadovoljavajući!!!
A i ideje su dobro došle!!! |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bi u tako nešto visoko sa strane stavila neki puzavac a u sredinu ...hmm recimo tritomu.Kad cvate visoka je a lišće bude dugo lijepo zeleno.
Ili stavi ono kaj imaš
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje tritome ne cvjetaju, uslikaj je pa da vidim je vizualno! |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |