nepoznate palme |
Odgovori |
Korisnik | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 08 Kolovoz 2007 u 19:00 |
zna li neko koje su ovo palme?
Phoenix roebelenii livistonia chinensis chamaerops humilis Ažurirao voki - 21 Kolovoz 2007 u 16:37 |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki kaj si konačno nabavi aparat?
A da,ne znam kak se zovu al ovu zadnju sam imala dok mi ju mačak ,u suradnji sa papigom ,nisu očerupali
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedino kaj znam, znam da nijedna od ovog nije kokos palma i da ovu srednju imam, a treću sam utamanila vodom.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehe,jedino kaj znamo je da ne znamo
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za ovu zadnju prodavac mi rekao da je Phoeniks, a koji pojma nemam, ova srednja ima trnje po lisnim drškama, a imam takvu sličnu veliku koja nema bodlje. Imam i urmine palme i cikas palmu, ali njih raspoznajem.
|
|
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaboravih, imam neke mladunce koji jako sporo napreduju, seme sam doneo iz Tunisa, a to su neke lepezaste palme imam i 6 komada Crnogoraca od prošle godine, takođe iz semena, to su neke peraste palme.
|
|
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zadnja bi mogla biti PHOENIX CANARIENSIS - Kanarska datulja
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://hr.kpr.sk/palms.php
pogledaj tu,ima slika palmi i naziv,možda ih otkriješ
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala shasha
Druga je chamaerops, ne znam koji, treća je Phoeniks (jedan od...), a prva mislim da je Livistona ne znam koja. |
|
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako su lijepe voki
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam 7 različitih vrsta palmi.
|
|
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ispravljam samu sebe. Nemam onu srednju palmu. Moja nema trnje na lisnim drškama.
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kika, imam i ja jednu sličnu kao ona srednja, ali nema trnje na lisnim drškama, slikaću je da vidiš kakva je.
|
|
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trachycarpus E ova nema trnje po lisnim drškama Ažurirao voki - 21 Kolovoz 2007 u 16:41 |
|
|
|
kika
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki, moja palma nema tako obješeno lišće. Možda je manja od tvoje pa je to razlog.
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije ni moja imala obešeno lišće dok je komšijske mačke nisu počele koristiti kao poligon za igranje
|
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |