dadinicin kreativni kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 32> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20 Studeni 2013 u 20:37 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...Luda ženo
![]() Kad ćeš joj momka napravit? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Zaista sam oduševljena ovim tvojim radom.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ugodno si me iznenadila svojim hobijem, prekrasno, tako lijepa vedra lutkica, ocrtava onu vedrinu koja zrači iz tebe
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dobro si se sjetila otvoriti temu, mislim da ćeš imati svašta za pokazati i da ćemo ti se puno diviti.
Katica je preslatka !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Evo i moja kćer zaviruje meni preko ramena, veli da je Katica odlična !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Milice
![]() Klaudija ![]() Drage moje djevojke, hvala na posjeti i na komentarima. Puno mi znače te lijepe riječi!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
drago mi je da si otvorila ovu temu jer znam da imaš puno za pokazati.
Katica je prekrasna. sve me na njoj oduševilo. na njezinom stvaranju si pokazala da znaš šivati, plesti, heklati, da imaš puno mašte i ljubavi prema starim vrijednostima. ipak moram izdvojiti jedan detalj- Katicine cipelice, preslatke su! ![]() |
|
![]() |
|
Desert rose, hvala ti draga!
![]() Ova je prva, ali planiram ih napraviti još. Možda im se i poneka djevojčica obraduje.... Glikice ![]() Dugo već razmišljam o temi, a sad je došla i zima, a s njom i vremena na pretek... i evo nas!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Aha stigla i ova tvoja strana kreativnosti na red za pokazati! Bit će tu svašta zgodnoga.
Imam prijedlog, ako voliš iglu i konac ajde ti ljiepo dođi k meni na jedno tjedan dana. Vjeruj nauživat ćeš se šivanja za cijelu zimu ![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovako lijepu lutku već dugo,dugo nisam vidjela
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Slavice, draga moja prijateljice , hvala na lijepom komentaru, na pohvalama za moj trud!
Kad pohvale dolaze od vrhunske krojačice i osobe koja izrađuje narodne nošnje, tada imaju posebnu težinu stručnog komentara. I tada puno, puno znače. Starine i sve ono što je ostavština nekih prošlih naraštaja mi puno znači. Želim sačuvati bar dijelić toga i prenijeti na neku novu generaciju stečene i neučene vještine. Drago mi je da ti se sviđaju Katicine cipelice, rađene su po uzoru na baranjske čarapčiće. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Dijana
![]() Šta da ti kažem? Hvala ti na posjeti i lijepom komentaru! I neee, hvala, to što mi nudiš (tjedan dana šivanja) me čeka i kod kuće, a možda i duže.... mogla bih ja tebi donijeti da mi posašivaš to što moram.. ![]() A ponudu za krpice prihvatam!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |