Lucijin kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
lucija.mm ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 21:49 |
Vidjela sam vaše krasne uratke! Stvarno ste umjetnice, sve redom. Ja obožavam decoupage. Sutra po danu ću slikati svoje uratke i staviti vam fotke da se i vi meni malo divite. Sad vam stavljam slike svojih salveta za mijenjanje pa tko što treba neka se javi!Evo najprije nešto božićnih ostataka.
Ova četvrta je maramica.
Slika raširene salvete. Kao što vidite, ima 3 različite slike.
Dvije morske, obje sam na pola otvorila.
Raširena salveta, ima 4 različite slike.
Raširena salveta.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gljive su preslatke.Jednu mi ostavi za srijedu
![]() |
|
![]() |
|
lucija.mm ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 48 |
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Malo su ipak premale! Ali ja ti ne mogu pomoći kako ih povećati!
![]() |
|
![]() |
|
Ako se klikne na svaku pojedinačno onda se vide na malo većoj slici. Ne bi sada sve mijenjala i ovo sam mukom postavila
![]() andrea, želiš li koju od ovih?
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
lucija.mm dobro dosla u ovaj kutak foruma..slikice radova,s nestrpljenjem,iscekujemo
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Lucija dobro nam došla i ugodno druženje ti želim. Ako još imaš ja bi koke i ovce. Hvala. Mojih ti ima na razmjeni. Nekih više ne, ali dosta ih ipak i ima
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Dobro nam došla Lucija i dugo nam ostala. Ja bi te molila za salveticu sa gljivama, ostavi je negdje sa strane jer možda će ih biti još. Neke slike ne mogu otvoriti pa ne vidim jer su stvarno male
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Lucija dobrodošla!
![]() |
|
![]() |
|
Cure, hvala na dobrodošlici!
Gogs, nažalost nemam više salveta s gljivama. Imala sam ih svega nekoliko i otišle su u rekordnom roku. Također, nemam više ni onih sa pticom kos ni onih lijevih sa slike salveta s morskim motivima.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
lucija dobro nam dosla! jel ima salvete na miki mausa?
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
nemaš brige , neka ove cure koje su bile sretnice paze da nije koja ludara ![]() |
|
![]() |
|
rose, ima Mikija. Šalji adresu!
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Dobro došla lucija.mm i sa nestrpljenjem očekujemo tvoje radove
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Dobro došla, dobro došla ... daj da vidimo što radiš, pazi samo da stavljaš veeeelike fotkice za nas stare i polučorave!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
luce, ja bi ako ima sljedeće salvete:
iz prve ponude
1. slika - obje sa desne strane
sa druge slike
sa treće slike desnu, pa onda gljive i onu sa pete slike.
onda tamo gdje ima tri slike: sa prve slike gornju lijevu, i sa treće slike srednju iz prvog reda i 1.i 2. iz drugog reda.
šaljem adresu na PP, pa ako šta ima lijepo bi molila.
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
A di su slikice.....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Luce, odlični su to radovi, bravo.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |