Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 25 Studeni 2012 u 13:05 |
Evo dragi moji i drage moje, dobili smo i mi svoju brbljaonicu! Kako je ovdje sve većinom vezano uz povrće, tako bi se ovdje svi naši razgovori i šale trebale svoditi u tipu povrtlarskih tema. Svi ste pozvani i Dobrodošli u naš povrtlarski kafić! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za početak evo
|
|
![]() |
|
![]() |
|
A dok vas čekam, usput sam napravila jednu povrtnu pitu, pa evo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
hvala Monstera ja pratim temu uzet cu komadic pite
![]() |
|
![]() |
|
Samo se posluži draga!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
I ja ću se također poslužiti.Znate kako se kaže,što je na stolu to je ponuđeno
![]() |
|
![]() |
|
Eeeej draga, samo se posluži!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Želim Vam Svima ugodno druženje ovdje uz puno zabavnih povrtnih razgovora,šala i smjeha! Uživajte! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
dobar dan! A gdje su konobari?
|
|
![]() |
|
Dobar dan Gt! Tu su, tu su !
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Istina da još neki fale, ali doći će i oni! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Jeeeeeeeee! Dobili smo lajaonicu.... uuuups, oprostite.... dobili smo šalionicu (cirkusiraonicu)
Hvala gazda!!! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Tako je Dadinice ! I ovim putem ja se i ovdje također Zahvaljujem našem Adminu što nam je to omogućio! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
ooo Ljudovi mojii,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Wiz tko ti ostavio golu košticu od masline? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gle i Fiki nam se probudio? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ja sam malo priglupa... što bi trebalo značiti ono "bez chata molim" u naslovu?
A Fiki nam je baš fotogeničan! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
...a ko je to napisao...?.Onda po svem sudeći...nema zabave...tiha misa slijedi,nema smijeha
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |