Orhideje - generalna tema |
Odgovori | Stranica 123 33> |
Korisnik | |
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Siječanj 2012 u 08:32 |
Ovdje pišemo o orhidjeama generalno, kao i o akcijama u dućanima, gdje nešto nabaviti od materijala (posude, zemlja, teglice i sl.)
Ali molim vas da pišete o određenim problemima, njezi itd. kod određenih vrsta u njihove teme Ovdje ću staviti linkove na te teme da bi se lakše snašli: Cymbidium Dendrobium Ludisia Miltonia Phalaenopsis Vanilija -Vanilla Zasada su ovo linkovi kojima se najviše koristimo dodati ću i druge linkove ako otvorimo još koju temu. |
|
Per aspera ad astra.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fali još Kattlea.
|
|
mandevila
Pustio korijenje Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo su slike iz Kalie-ZG-tamo su počeli dani orhideja ,ima ih po 35kn stvarno lijepe a ima i skupljih
|
|
mandevila
Pustio korijenje Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mandevila
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao mandevila,ubit ćeš nas Super su fotke
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
mandevila
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo to je to,ja sam napasla oči a dragi muž mi je kupio 8 dejica po 35kn-sutra ih fotkam pa ću vam pokazati
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preljepeeee suu
|
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je melem za oći.sinoč sam na jesnoj str.vidjela letak o prodaji i bilo je i kattleya na njima.Ako netko ide tamo neka poslika i njih
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da jel ima cattleya? čini mi se da ja neću tamo prije vikenda :(
Goradana102 znam da fali tema za cattleye napravit ću kad stignem |
|
Per aspera ad astra.
|
|
mandevila
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja stvarno nisam vidla catleje,sory one me baš ne zanimaju,ne da mi nisu lijepe ali mislim da su teže za uzgajati
|
|
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nisu toliko teže za uzgoj. Traže samo malo više svijetla
|
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel bio netko mozda u mbm lučko?mislim da je danas tamo poceo mjesec orhideja..bas me zanima kakav je tamo izbor..da su bar stavili malo kasnije da se oporavimo od kalie
|
|
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Emilly je bila vidim na njenoj temi..
ajde emilly napiši čega sve ima :) |
|
Per aspera ad astra.
|
|
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima prekrasnih cimba, miltonija, denova, phalova, mini phalova, cattleya (slabo, ali ima), vandi... Mislim da je to to...
|
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti
|
|
Marti
Upravo klijam Pridružen: 10 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Marti
Upravo klijam Pridružen: 10 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jos jednu bijelu cekam da mi procvate pa vam poslikam.. :))
hmhmhmhm ja zadovoljna.... mozda jos stignem do luckog koji dan pa se pohvalim.... :)
|
|
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aaa predivne su :) ova tamna bordo sa bijelim je pre pre dobra :)
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slazem se Marti,prekrasno |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Odgovori | Stranica 123 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |