stalaze |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Travanj 2007 u 19:58 |
Zbog obima cvijeca treba mi jedna velika stalaza na koju bih stavila saksije pa ako neko ima kakvu slikicu ili prijedlog bila bih zahvalna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To ti treba za vani,dvorište,terasa,ili u kući?
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma nesto univerzalno
|
|
Nina
Već proklijao Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e da, i meni treba prijedlog za stalaže za balkon, pa bi mi dobro došla koja slikica i prijedlog.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sutra ću uslikati svoje,ako vam pomogne išta.Ja sam u garaži,tamo mi prezimljuje dosta toga,napravila sama i relativno je jeftina.Vani sam stavila neku ko kovanu(možda i je kovana).Ta je nešto skuplja bila ali je zgodna i za van i za kuću. Ok sutra slike stižu
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cekamo slikice
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ažurirao shasha - 10 Travanj 2007 u 21:51 |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jeeeeee,uspjela sam.
E sad da pojasnim...prvo ću treću,tj.drvenu.Slikala sam čošak da vidite kako se postavlja.Ima dvije okomite šipke koje se pričvrste vijcima na zid.Naravno da treba izbušiti rupe.E onda,ovi utori duguljasti što se vide,tu se stave neki "klinovi"(kupi se uz policu,jedno do drugoga je) na visinu koju hoćete i dužinu naravno.
Jako je praktična jer kad ti koja polica smeta makneš je zajedno sa tim klinom i nikome ne smeta.Aj vi mene pitajte šta vas zanima,ovako to meni neide.Nadam se da sam vam barem malo ideje dala
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a sto mi se ne otvaraju slikice
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako ne,pa meni je ok,čak su preko ovog photobucket-a i velike pa se dobro vidi
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma ja ne vidim
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoćeš da ti pošaljem mailom ili da tu stavim one manje?
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako ti je lakse
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel možeš ti na toj str.photobucket vidjeti slike? ako možeš stavim ih tamo u galeriju.Ja ulazim tamo sa lozinkom što nam ju je administrator dao tako da su slike u galeriji "moj cvijet"
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako ide to ne idem ja tamo da stavljam slike
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uhh ne znam di,negdje je administrator stavio post,mislim da pod"problemi" tamo je detaljan opis a i lozinka.Ajde ako ne možeš probat ću još jednom preko onog "image...." ali mi malo šteka tamo.
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ga nasla
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stalaze su super hvala ti na ideji
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema na čemu.Kad složiš stalaže,staviš cvijeće na njih,očekujemo sliku
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma naravno samo moram muza natjerati da mi pravi stalaze
poludit ce ali sta cu mu ja |
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |