Magnolija |
Odgovori | Stranica 123 13> |
Korisnik | |
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 08 Travanj 2008 u 10:00 |
ja sam nova na ovom forumu javljam vam se iz sarajeva. nedavno sam otkrila ovaj forum i zadivljena sam sa vama svima. hvala vam sto ste napravili ovako divnu stvar i nadam se da cete me primiti u svoje drustvo. posto vidim da nema tema magnolija a vi ste iskusni po svakom pitanju o svemu sto raste iz zemlje lijepo bih vas molila da se ukljucite u ovu temu i pomognete mi. naime, ja sam prosle godine u ljeto posadila magnoliju i ona je pustila pupove na svakoj grani ali niti su se ti pupovi razvili u cvijet niti u list. prvo sam mislila da je rano, ali sad se vec bojim sta ce biti s njom. molim pomoc i vasa iskustva.
veliki pozdrav
|
|
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam ništa o magnolijama ali možda je stvarno još rano jer i kod mene neke biljke tek pupaju
p.s. dobro nam došla |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bez brige ako su krenili pupovi znaci da je biljka ziva!!! Vjerovatno joj je jos malo hladno pa joj se još ne budi iz zimskog sna....
Ni moja jos ne cvijeta i nema listice... nekakva je kasna vrsta i malo je u hladu pa uvijek kasni za ostalima... tako da bez brige sa tvojom magnolijom je najvjerovatnije sve u redu!!!
|
|
magnolija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na dobrodoslici i utjesnim rijecima, stvarno bih bila jako tuzna da mi to ne uspije jer sam dugo cekala da kupim ovako veliku i lijepu magnoliju
|
|
vepar
Odrastao grm Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
magnolija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova magnolija je maestralna, kad bi moja bila ovakva ja bih bila presretna. ona je velika ali pupovi su joj trecinu od tvojih. administrator me utjesio da ce sve biti ok. pa ja cekam i vjerujem mu.
|
|
maya
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobila sam na poklan oziljenu grancicu magnolije,e sad, posto ja imam samo dva balkona, da li ona moze u saksiju.Ovo je biljka o kojoj bas nista ne znam,a posto sam slaba na biljke,zelim da udomim svaku koja dodje do mene.
|
|
Hele
Mladi grm Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možeš neko vrijeme ali to je stablo , i to kakvih primjeraka ima oko mene. |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
vepar
Odrastao grm Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divnaaaaaa je
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vepar, predivne su, sreća pa imam malo dvorište inače bi se pomamila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, Magnolia stellata tj. Zvjezdasta magnolija je jedna od nižih magnolija koja bi vjerojatno mogla pronaći mjesto u tvom vrtu. Stelata naraste do neka 3 m i najranije cvate od svih magnolija.
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vepre prekrasna je
|
|
dadoxxl
Novo sjeme Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da li neko zna gdje se moze kupiti magnolija zute boje,
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kika, tako bi mogla reći za sve, obožavala bih imati te malo posebne biljke.
Ali stvarno mi je dvorište prekrcano, pa ću se usredotočiti na cvijeće i puzavice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
magnolija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ADMINISTRATOR, TVOJA UTJEHA JE BILA SUPER ALI MOJA MAGNOLIJA NIJE DALA NITI JEDAN CVIJET, ZA VIKEND SAM JE POSJETILA I VIDIM DA SU KRENULI LISTOVI, A CVJETOVI NIŠTA. JEDAN GOSPODIN IZ RASADNIKA MI JE REKAO DA NIJE VAŽNO ŠTO NIJE CVJETALA SIGURNO ĆE U LJETO PROCVJETATI ALI SA MANJE CVJETOVA, KAŽE NEK JE LIŠĆE KRENULO. SRETNA SAM ŠTO JE UOPĆE ŽIVA ALI SAM JAKO TUŽNA ŠTO NIJE CVJETALA. AKO IMA NEKO ISKUSTVA MOLIM VAS PRENESITE MI.
|
|
aglaja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Magnolija, mozda je tvoja magnolija mlada da bi dala cvet.
|
|
Aglaja
|
|
magnolija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
PA NE ZNAM STA BIH TI REKLA JE LI MLADA. VISOKA JE OKO 1 METAR I IMA OBLIK PRELIJEPOG GRMA. POSADILA SAM JE PROSLO LJETO. EVO PRATIM JE TUŽNA ŠTO NE CVJETA ALI BAR MI JE POKLONILA LISTOVE.
|
|
aglaja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Raspitaj se koju vrstu magnolije imas i pokusaj otkriti nakon kog vremena cveta. Neke vrste cvetaju tek nakon vise godina. Mozda ces tako biti manje tuzna.
|
|
Aglaja
|
|
magnolija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
HVALA TI STO MI SVE OVO KAZES, MOJA GRESKA JE STO NISAM PROVJERILA U RASADNIKU KOJA JE TO VRSTA. OVI PRODAVCI SAMO CEKAJU KAD CE KOME STA UVALITI DA KUPI, A NITI STA ZNAJU O BILJKAMA NITI IH INTERESIRA. PRIZNAJEM SVOJU GRESKU STO NISAM PAZILA, ALI TOLIKO MI SE SVIDJELA KAD SAM JE UGLEDALA ONAKO VELIKU A NA SNIZENJU. STA JE TU JE KUPICU DRUGU I PAZITI STA KUPUJEM. ISTINA JE I TA DA OD KAKO SAM CLAN OVOG PREDIVNOG FORUMA MNOGO SAM TOGA NAUCILA I NECE MI BAS MOCI SVASTA UVALITI PRI KUPNJI.
|
|
Odgovori | Stranica 123 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |