vodeni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 11> |
Korisnik | |
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 19 Travanj 2007 u 17:54 |
dali imate vodeni vrt i vi?
moj vrt....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemam vodeni ali ga imam u planu napraviti,iako nemam poima kako
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
nemam rijeci zaista je preeeeeeeeeeeeekrasan
a mozda jednog dana sad nemam velike mogucnosti za to |
|
![]() |
|
flora ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 211 |
Divno
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
trebam navbaviti ove godine.
za sada ima još jedan novitet, uspio sam nabaviti lopoč!!
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Vrt je preeekrasan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Zar je lopoč tako teško nabaviti? Čini mi se da sam je kod nas često viđala po rasadnicima!?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
pa sve ovisi koliko imaš sreće. prošle godine ga nisam vidio ali ove godine sam ga uspio nabaviti :o)
|
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
aurora prekrasno je . Naprosto ne mogu vjerovati da je od onolikog snijega tako sad sve prekrasno rascvjetano. Lopoči su ti prekrasni. Opći dojam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
artemisia ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Aurora, ovo je stvarno prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Aurora krasno!!! Tek sad sam uspjela pregledati čitav forum,ali nisam još sve stigla iskomentirati (malo čudno za mene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
prelijepo je
![]() svaka cast ![]() |
|
![]() |
|
Aurora
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Svaka cast, stvarno predivan vrt!!!
moram i ja pod hitno srediti fotic da mogu postaviti i svoj vodeni vrt, sada je predivan. A nemogu ga podjeliti s vama!
|
|
![]() |
|
Hana, pa ja mislim da nitko ne voli mutnu vodu. Ova koju vidis na slikama nije jako mutna, a nije ni bas jako duboka da bi to stvaralo fobije...Iskreno receno, ni ovo sto je mutno ne bi bilo tako da smo mi ostavili sve to onako kako je bilo.... ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |