Koje gljive |
Odgovori | Stranica 123 9> |
Korisnik | |
Ivona
Već proklijao Pridružen: 09 Ožujak 2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Prosinac 2007 u 19:05 |
Koje gljive najčešće skupljate u prirodi i dali vjerujete gljivama??
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mima
Pustio korijenje Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gljive niti skupljam, niti jedem
strah je vrag |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrganje i lisičarke...
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo šampinjone jedem - kupovne....
ne iz neke fobije, nego jednostavno zato jer ne poznajem gljive i nemam u jelovniku ništa s njima.... Ažurirao frida - 10 Prosinac 2007 u 20:47 |
|
AB100
Upravo klijam Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo šampinjone kupovne i pećurke samo ono što znam da je sigurno
|
|
AB100
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila sam u Buzetu na danima tartufa prije par godina ...
a pod šatorima nas je dočekala i prava izložba gljiva...i to vrlo poučno Nakon cijele te priče...ja i MM smo zaključili da je ipak najbolje to prepustiti stručnjacima... i pročitati uputstvo sa zadnje slike... |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidiš, zaboravila sam tartufe..to sam jela i spremala nekoliko puta tartufatu s paštom ( u neka bolja vremena)...
|
|
Ivan
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skupljam jako mnogo gljiva i dosta ih poznajem. Ljudi su skeptični prema gljivama, vjeruju tartufima, vrganjima, lisičicama, bukovačama i šampinjonima; shii-take je npr. jako ljekovita,a pečurka razbija kamenac u bubregu. Meni su golubače izvrsne kao i sunčarice, ali oprez! prsten se mora pomicati.. Nastojati ću ih opisati... ada.. zaboravio sam blagvu... a vi djevojke pripremite recepte šalim se !
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja jedem dosta vrsta gljiva ali ništ ne berem.Moj brat dosta toga zna i stalno je u šumi,on bere ja ih pripremam i jedem
|
|
Ivan
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to prvo;= to u krajnjoj nuždi;ako nisi siguran ili sigurna, ne beri i ne šutaj ju nogom, netko će ju pobrati tko ju bolje pozna;ako ona ne pomogne, hoće ova: i zato :::: ili
Ažurirao Ivan - 11 Prosinac 2007 u 11:12 |
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo šampinjoni kupovni
jednostavno neznanje ograniči čovjeka
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesi mislila ovako.... fuži s tartufima... |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uz kupovne bukovače i vrganje..... ništa iz vlastite berbe. |
|
Afrodita
Nedavno posijan Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja poznam i jednu malo egzotičniju vrstu! Smrćci ... kažu mnogi da su pravi afrodizijak posebno za muški dio publike!!! No u svakom slučaju jako fini i pravi specijalitet! Ne usudim se brati ih sama ... prijatelj od povjerenja ide u branje! |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EEE i ja znam za njih(moj brat ih bere,no ne znam jel zbog afrodizijaka)Znam da ih je prije dosta bilo sad ih se više traži nego bere
|
|
Ivan
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Afrodita
Nedavno posijan Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika je nevjerojatna! Iako djeluju malo opasno.... no na tanjuru su skorz bezopasni....
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još ih i ici u sumu traziti, to je ok! ali jesti ....
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa kad stručnjak spremi....nebi se uopće razmišljala.... Inaće obožavam juhe od gljiva.....evo jedan pijat juhe od bukovača, mada više volim vrganje... |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nije da ja ne vjerujem u gljive ili neznam sta, jednostavno ih ne volim jesti. Skupljat ih volim i znam koja je koja, barem neke od njih koje se doma spremaju. Ali jest mi i nisu neki gust.
|
|
Odgovori | Stranica 123 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |