anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 48> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 18 Ožujak 2009 u 20:33 |
došao je i taj trenutak!
ako budem znala staviti slike...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
bravo, ide ti to - nastavi dalje
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gogs, hvala na podršci! vidiš šta je žena u stanju napraviti uz minimalal poticaj!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ide ti to od ruke nema šta. Sve ti je supač ali odudara mi prvi tanjur svijetloplavi - zaista je poseban
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
opa...draga ima toga poprilicno...a di si do sada.......jagodice su mi bas za popapati.....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
anastazija drago mi je sto si nam se pridruzila,dobro nam dosla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Dobro nam došla! I ja moram priznati da mi onaj plavi tanjur odmah privukao pažnju, poseban je! Samo tako!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
anastazija dobro nam dosla i dugo se druzila sa nama! radovi su ti odlični,meni se posebno dopadaju crveni tulipani
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
welcome
bit će od tebe i majstorica za koji dan,super početak!
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Dobrodošla! svi su ti krasni, ali zadnji tanjurić je predivan!
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Dobrodošla anastazija, lijepi su ti radovi svaki na svoj način, samo nastavi dalje, bravo
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
dobro došla
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anastazija dobro nam došla.
Radovi su jaaako lijepi ali sada ih moraš češće stavljati...
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ja volim rad na drvetu pa bih izdvojila policu. Super. Dobrodošlica i od mene!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala, hvala!
dobro je ovo prošlo, nije mi nitko trajno zabranio pristup.
![]() za sada...
hvala svima što ste me lijepo primile.
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
bravo dragička samo nastavi
|
|
![]() |
|
evo nešto novih tanjura
![]() ![]() ![]() ![]() i ne bojte se bit će i drugih stvari. sad sam iscrpila zalihu ovih tanjura. dobro, imam još jedan
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Pravi proljetni, tako veseli!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |