Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 63> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 00:09 |
Drage moje tete salvete -da vam se i ja predstavljam! Počela sam raditi decoupage prije nekih mjesec, mjesec i pol i totalno se zarazila. Danima sam na internetu i skupljam iskustva, idem od foruma do foruma i spremam si sve savjete. Bila sam i na jednoj početnoj radionici. Opskrbila sam se sa svim i svačim - i originalnim ljepilima i lakovima za salvetnu tehniku, akrilnim bojama ali isto tako i svim zamjenskim materijalima, salvetama, rižinim papirom.... Napravila sam već dosta toga ali još ne znam kako staviti slikice.
Da ne dužim previše, pregledavat ću i dalje vaše radove, pomalo vam se priključivati - naravno, ako me primate - i nadam se dugom i uspješnom druženju s vama.
Pusa svima!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Evo - uspjela sam staviti sliku pa ću dodati još koju. Prihvaćam sve vaše savjete i kritike.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nisam teta-salveta, ali volim pogledati kreacije teta-salveta, tako ću vrlo rado pogledati i tvoje radove. Slikice ti odlično idu, samo hrabro naprijed. Želim ti dobrodošlicu
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti puno na dobrodošlici!
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
jani, dobro nam došla. .kritike nisu potrebne, jer ovi radovi su predobri, pogotovo ako kažeš da si početnica. .samo tako dalje.
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Dobro nam došla!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Dobro nam došla i dugo se družila s nama. Radovi za početak odlični i ponosi se njima te nastavi dalje
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Dobro nam došla!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
dobro dosla jani...samo naprijed probila si led
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
dobro nam došla
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Heliofit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 459 |
Lijepi radovi...dobro došla
![]() |
|
![]() |
|
Hvala puno curke na toplim riječima dobrodošlice! Baš se veselim druženju...
![]() |
|
![]() |
|
Heliofit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 459 |
Dugo se ti nama veselila...i prezentirala svoje radove
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Bok Jani, samo naprijed!
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
dorro dosla u redove teta-salveta
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima još jednom na lijepoj dobrodošlici
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Dobro nam došla |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |