Uskrsne dekoracije |
Odgovori |
Korisnik | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Ožujak 2008 u 12:21 |
Obzirom da sam bila u velikoj gužvi pred Uskrs nisam stigla ništa pripremiti prije! Nekako mi sve dolazi u zadnji čas! Ali bolje ikad nego nikad!
Uz prvu jutarnju kavu, razmišljajući kako ne želim NE imati ništa za poklon svojim najmilijima, naletio je trenutak inspiracije! I tako je to krenulo: Skupila sam sve što mi je bilo pri ruci. Glavni akter je naravno ŠPAGA! boja za jajca Vizija je krenula Narezala sam i odvojila špagu otprilike onoliko koliko bi mi bilo dovoljno i napravila od tanke žice za lančiće krugove koji će dati formu I krenula sam se igrati i to je u predzadnjoj fazi izgledalo ovako Dok su se jajca farbala sinulo mi je da bi bilo zanimljivije da i košaricu ofarbam. Tak da sam i njih umočila zajedno s jajčekima ocjedila osušila i ispalo je Ima li išta ljepše od zadovoljstva koje vas obuzme kad nešto što ste stvorili uspije Sretan Uskrs Svima |
|
Sponzorirani linkovi | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šeflera svaka cast prelijepo
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno, druge ću godine samo kliknuti i podsjetiti se kako si radila i iznenaditi svoje najmilije novim poklončićem
|
|
mima
Pustio korijenje Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova ideja sa špagom je zakon. Iduće godine i ja ću tako objesiti jaja.
|
|
mrvica
Već proklijao Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast Šeflera, super ideja, ova košarica me podsjeca onako malo na padobran pa mi izgleda ko da se jaja u padobranu spuštaju na Uskršnji doručak, baš je fora!
|
|
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
|
Fifi
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo bravoooooooo
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |