Obnova i reciklaža |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | ||
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 21:38 |
|
Kao što ste već imali prilike vidjeti jedna kanta je dobila novi izgled. Pa da ukratko objasnim kako!
Potrebno je- stara kanta, farba - ostaci, malo dobre volje i šablona! Naravno kutak za taj trenutak! I ne zaboravite nitro razređivać! Nemam slike procesa izrade, ali ovako je to bilo! Sastrugana stara farba sa drot kefom! Premazano temeljnom , željenom nijansom. Kad se osušilo nacrtana je šablona ruže! Pofarbana je ružica i to je to! |
||
Sponzorirani linkovi | ||
dugokosa
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kak bi kravice veselo dojile u tu "dižu"
sve 5 |
||
sutra je novi dan
|
||
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Imala sam neke stare pločice za kupaonu.
MKM je bio ročkas i nekaj sam morala smisliti na brzinu. Taman je Miha nekaj keljil sa ljpilom za pločice pa sam dobila viziju. Maznula sam mu malo ljepila, razbila dvije pločice za mozaik. Malu plastičnu teglicu natrackala ljepilom i zaljepila mozaik. Poklon je gotov! uz boju pločica se ljepo uklopio ružmarin! I sad gleda na Klek |
||
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
odlićno...a sad i sebi jednu
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasno, imam hrpu starih pločica, pa ću probati.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Misliš da nisam!!! Nabavila sam još pločica kod familije tak da sad imam za još kombinacija! Evo za sad nove dvije- kiša je tak ljepo padala da sam morala ubiti vrijeme kreativom! Novi detalj je dno. Za dno sam iskoristila jedan veći komad pločice (nepravilni) - na njega zaljepila stare teglice kupljenih biljčica po centrima. I dalje sve isto kao ona prva! |
||
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
usavršava se izrada
|
||
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Super ti je idea Kaj misliš bi to držalo na plastičnoj, malo većoj tegli ( koju jedva obuhvatim rukama ) |
||
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nisam baš ziher. Pogotovo ako se bu micala. Jedino da se stavi debeli sloj ljepila ili žbuke da nebi pločice popadale nakon nekog vremena, ali nema micanja - mi se nekak vidi!
|
||
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tak sam si nekak i sama mislila |
||
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Reciklaža na djelu!
Čitam danas jedan časopis o uređenju doma i naletim na ideju ! I tak mi se zvrti po glavi- pa za to sve imam materijal. Kak su se neki oblaci nadvili i nisam se više mogla sunčati, krenula ja po sve kaj mi treba. Počela sam oko 15 sati i evo do sad nisam stala. Počelo je sa : - dva dijela od starih košara paleta koje su bile namjenjene za ogradu oko imanja (ideja nije zaživjela- bez ograde je ljepše) - malo sam se igrala ubodnom pilom i hoblericom po neobrađenim daskama, ali ne previše jer sam htjela taj neobrađeni izgled ostaviti. I oblik je vrlo dobro napredovao. 15 minuta posla i gotovo klupica je tu Sad ju treba pofarbati- sva sreća kaj još imam onih auto -lakova koji se i brzo suše. Klupica pofarbana. I još samo ukrasni detalji i to je to! Sad imam laganu klupicu koju mogu nositi i držati na dvorištu i na terasi, a po zimi će mi dobro doći kao stalak za cvijeće koje moram sakriti na toplije mjesto. |
||
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Viš, viš- sad mi sinulo da su i ovi jastučići reciklaža! Kad smo doselili u hižu tu su bili nekakvi stari prekrivači od kojih sam napravila jastučiće za terasu! Baš mi je bila zgodna mustra, a materijal je nepoderiv! To je valjda stari materijal i prek 30 godina, a čvrst je i dan danas. Boja je malo apšisala, ali zato mi je i draži jer je tak i tak sve oko mene starinsko!
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hej već sam ti pohvalila ovu prenosivu klupicu - odmorište, no sada vidim i kako je nastala, pa još i jastučići - baš sam jutros i ja radila neke za vikendicu na moru.
Ma što se toga može iskoristiti, čudo jedno.
Bravo!
|
||
RIJEKA
||
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odlično!
Drvo od paleta mi stalno zapinje za oko...još nikako da dokućim što mi zapravo treba......ili u ovoj fazi Robinzona malo što mi i treba!!!
|
||
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Šeflera ovo je ludo.Moram pokazato ovo mm da nas dvoje napravimo ne samo klupice već mi prije treba stalak za cvijeće za zimu koji bi smjestila na verandu.Mrak!!!
|
||
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Stvarno si majstorica!!!
A i Triša bi mogla ovdje ubaciti kak se rade ukrasi od laminata! |
||
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
super ...odlično....
ajde Triša ako je tako kako kaze andrea....?
čekamo
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma nisu to baš neki ukrasi - čisto praktične stvari. Podlošci za padele izrezani ubodnom pilom u nekim oblicima, a od ostataka laminata.
Inače laminat je jako otporan na toplinu, pa baš dobro tome posluži.
Jedino treba paziti da se baš ne namače u vodi, iako ga ja perem najnormalnije kada i suđe.
|
||
RIJEKA
||
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baš je zgodno!
Zbilja se čuda daju napraviti kad mašta proradi! |
||
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
wow..fantasticno!!...Dosta toga se moze iskoristiti samo treba malo maste i vremena..Da li je neko od vas pokusao uraditi prekrivac s vasim dragim slikama..cvijeca..porodice..Ima li neko ideju kako bi se to moglo uraditi!?
Moram probati napraviti vaznu..jer za nju mi je najlakse naci materijal s obzirom da oko mene se izgradjuju zgrade..Javit cu vam ako uspijem!..i Hvala vam na ovim lijepim idejama!!
|
||
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |