handmade festival |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 03 Listopad 2008 u 17:31 |
za sve kreativce
![]() mlade i one koji se tako osjecaju, a i sve ostale. Svi ste pozvani!!!!! ![]() Svoje radove mozete izlagati na 4.handmadefestivalu, odrzava se od 17. do 19. ovog mjeseca u Puli. Sudjelovati mogu i oni koji nemaju prijavljen nikakav obrt ili slicno. Odnosno izlazu individualno kao fizicke osobe
![]() vise o tome na www.handmadefest.com ![]() javite se kako bismo se mogli organizirati i zajedno izlagati. |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo Leonarada
![]() Zahvaljujući tvojoj informaciji, evo i ja sam se prijavila ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga moj Leonarda,
izgleda da smo jedino ti i ja zainteresirane ![]() Baš nas briga, idemo nas dvije skupa na fest ![]() a drugi nek i dalje samo virkaju ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Prekrasno! Cure - želim vam dobru zabavu i morti kakve uspješne poslovne dogovore.
A o izvještaju da i ne govorim!! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
lijepo se provedite i sve prodajte
![]() |
|
![]() |
|
ohoho...kaj smo živnuli?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo da vidite kak je to bilo prošle godine:
http://www.barkun.hr/fotogal/035handmade/photogallery.html |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bravo za vas poduzetne!!!
Želim vam svu sreću da ugovorite kakve poslove!!!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Proljeće
odmah mi je lakše.....znači da ipak ima netko tko nas( uradi sam - decoupagiste )i sa cvijetnog dijela foruma ima rad ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ima nas više!!!
![]() ![]() Uživajte¨!!! |
|
![]() |
|
Hvala ti Andreja....
![]() Već sam mislila da smo u totalnoj nemilosti ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Znaš da nas moraš izvjestiti kako je bilo i slikice staviti!!!
Inače te čeka ovak: ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
cure, ma nema frke......
![]() .evo pošaljite do mene radove, a ja cu izlagati.....i svi ce ih vidjeti......i bit cete poznate umjetnice...u skoroj buducnosti ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kako se mi brzo organiziramo !!!
![]() |
|
![]() |
|
zasto tako mislis... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Leonarda, hvala ti što tako misliš ali ja još moram puno, puno raditi da bi te radove mogla nekome prodati. Ja to u stvari radim za svoju dušu i za svoje prijatelje, a o prodaji nisam nikada ni razmišljala.A jesi se ti prijavila???
|
|
![]() |
|
da ...jesam i tako nestrpljivo cekam.....da sve to vidim i isprobam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Znam, ali mislim da meni tamo stvarno nije mjesto!!!
Bar ne ove godine...
|
|
![]() |
|
uvijek ima vremena....nastavis li tako dobro raditi ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Super curke, onda se vidimo! Dođem ja zasigurno razgledati! Neki znak raspoznavanja, da znam kod koga kupiti (naravno da nešto kupim od vas)??!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |