Belišće |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 01:18 |
900-ti post: moj grad Belišće
"Upravna zgrada" firme "Belišće, nova, obnovljena; u ratu izgorila
vodotoranj
"porta"
dječji vrtić "Maslačak"
zelena zgrada
fontana u centru
spomenik "Kanu"- pok. Matija Ljubek proslavio Belišće
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari hvala
|
|
|
|
lilie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
most preko Drave za Baranju
P.S. zanemarite datume na slikama (kada stavim nove baterije zaboravim da namjestim datum)
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej draga moja, ja bila u Belišću i ništa nisam vidjela osim tvog cvijeća i tebe naravno, da i tm-da ne zaboravim.
Baš super da si stavila malo slikica, eto tako upoznajemo cjelu lijepu našu kroz slike i komentare naših članova.
Ipak nekako vjerujem da ćeš me jednom "prošetati" ulicam tvog zgodnog gradića.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
lilie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se nadam da ćeš opet doći i da će biti više vremena za druženje i šetnju.
Prije je bio mnogo ljepši a sada je, kao i drugdje, sve nekako zamrlo, ljude otpuštaju, dosta trgovina zatvaraju. Bilo je više cvijeća i zelenila.
|
|
|
|
1234DRENOVA
Mladi grm Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo je tvoje Belišće, sada san prvi put prošetala tvojim gradom i ovo viđeno me oduševilo!
nadan se da će biti još slika! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
lilie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da će biti slika. Malo sa ovim blagdanskim ugođajem.
|
|
|
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast Lilie! Nikad mi ne bi palo na pamet stavit slike našeg, kako ti kažeš, zamrlog Belišća. Šteta samo što su slikane u jesen. Inače je grad Belišće, pa i sama firma Belišće, svojevremeno izgledao kao veliki park. Nažalost, nestručni ljudi na ključnim pozicijama u gradu su uništili stare drvorede, zelene površine, cvjetnjake....
Pogledaj samo Upravnu zgradu: Kažu ovlašteni ljudi da oni stari borovi i jele nisu izvorne vrste koje su rasle u parku oko zgrade i da su svojom veličinom zaklanjali zgradu. Zato su se brže-bolje latili motornih pila i to staro drveće poslali u vječna lovišta. Sad je ljepše gledat ovako golu zgradu, bez imalo zelenila oko nje. Sreća da ono drveće u stražnjem dijelu nisu posjekli.
Inače, Belišće mi je najljepše s proljeća, kad se bude prvi pupoljci žalosnih vrba i počne provirivati mlado lišće nebrojenih breza, pa sve tamo do lipnja, kad cijeli grad miriši na lipu....
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Očekujemo da nam barem delić tog mirisa prenesete putem fotofrafija .
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
lilie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali Gogo u pravu si. Meni je bilo najljepše u ljeto kada su vrućine prošetati i sjesti na klupe u park kod Upravne zgrade. Borovi, miris, mir, tišina i cvijeće a sada samo šljunak.
Samo uništavaju zelenilo.
Šta si i ti iz Belišća? Javi mi se na pp.
Mimar samo neka stigne proljeće pa će biti slika i lipa i kestena.
Nisam napisala da je ona ulica dobila naziv "Pekmez ulica" (po pričanju starih) što se uvijek osjetio miris pravljena pekmeza.
|
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E baš sam te o pekmez ulici htjela pitati.. Hvala ti na lijepom putovanju Belišćem!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo mjesto. Hvala što nas upoznaješ s njim!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lilie - jesi ti malo vidjela - svi putevi vode u Belišće!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
lilie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko gostiju došlo u moj grad a ja ni dočekala !!!!!!!!
Triša, nadam se da ćeš opet doći kao i svi drugi.
|
|
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja mlažnjakom obilazim ove naše prekrasne gradove!
Godišnji su prekratki za stvarni odlazak, sva sreća da mogu virtualno! POZDRAV I SVE NAJBOLJE! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
lilie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro,
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lilie
sve najbolje i sretnu Novu 2011, tebi i Belišćanima |
|
lilie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari
Svima na forumu
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |