Ficus elastica |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Rujan 2007 u 13:39 |
Nisam nigdje nasla ovu temu (iako na photobucket vidim da je netko stavio slike na forum ali ih ja tu ne mogu pronaci).
Ficus elastica i ficus benjamina stigli su zajedno...nisam se mogla odluciti kojega da kupim...pa sam kupila obadva. |
|
Sponzorirani linkovi | |
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na njemackom ga zovu Gummibaum (gumeno drvo).
|
|
Caca
Nedavno posijan Pridružen: 01 Rujan 2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 83 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelep je.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Taj mi je još najljepši od svih fikusa.Valjda zbog šarenih listova
|
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako ti je to islo: ja sam najprije htjela ovakav fikus sa jednobojnim listovima, ali onda je MM vidio ovog, a ja sam vidila onog Benjamina....pa se, kao receno nismo mogli odluciti kojeg da kupimo pa smo kupili obadva. I u medjuvremenu smo dobili i ovaj listic na vrhu.
|
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za oba fikusa,
samo se pitam koji cvijet sljedeći kupuješ ??
|
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam ti to jos reci...puno toga bi ja jos ali znas vec kako to ide...u principu mi je najteze odluciti se za (samo) jednu biljku. A sad ovdje ima dosta toga u pola cijene pa mozes biti sigurna da ce se moja zbirka jos obogatiti. Mozda jos jedan fikus....onaj koji sam htjela na pocetku...ali ovaj put idem bez MM, jer ce me opet nagovorit na nesto drugo.
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijep je |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hmm...danas sam primjetila da moj fikus ima nekakve smedje fleke po bijelim rubovima na listovima. Da li netko zna sta bi to moglo biti i kako da mu pomognem?
|
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima li tko pojma sta bi to bilo?
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sorry,draga,ne znam.Tako nešto zna biti od previše ili premalo zaljevanja.Nadam se da će brzo neki znalac reći šta mu je.
|
|
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aurora,shasha je u pravu.Njcesci uzrok je previse zaljevanja
|
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zalivam ga jednom tjedno, a izmedju toga mu prskam listove i prebrisem ih mekanom krpicom. Da li mu je to previse?
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako je to razlog,probaj ga izvaditi iz te ukrasne tegle(tu se malo duže vlaga zadržava,i pusti da se zemlja dobro osuši.
|
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To sam i ja mislila, jos od jucer je vani iz tegle (iako uvijek pazim da odlijem visak vode iz tegle) ... praticu kako ce se dalje ponasati.
|
|
Monk
Upravo klijam Pridružen: 30 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u principu ja ne volim ficus elestica .Par puta sam ga kupovala pa poklanjala a zadnji put kupim ovo chudo i ostao je kod mene ...Svidja mi se zato shto je posho u shirinu a ne samo u visinu....
i da ...raste bash brzo.... slika iz petog meseca slika iz osmog meseca... |
|
Monk...
prijateljstvo nije velika stvar...vec milion malih stvari |
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monk, to kod tebe raste kao iz vode.
|
|
Monk
Upravo klijam Pridružen: 30 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
njima je lek leti na terasu...toplo sunce i voda i bash djipaju
da i povremeno brisanje listova |
|
Monk...
prijateljstvo nije velika stvar...vec milion malih stvari |
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam mome smanjila zalijevanje na minimum ali zato dobije prskanje i brisanje listova. One fleke sta su se bile pojavile nisu naravno nestale ali dobro je to sto nema novih. Izgleda da smo se uhodali.
|
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |