Moji prvi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 9> |
Korisnik | |
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 09:45 |
eto, gledam ja već danima vaša remek djela, pa skupljam hrabrosti....
i eto,moji prvi radovi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nadam se da se slike vide - još se učim...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Angel, ludilo, pa šta si čekala do sada, zašto si se skrivala tj. svoje radove... Mrak ti je ideja sa čizmama..a tanjur? To te ja pitam..
![]() ![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Fala draga moja, brza i učinkovita ;)
|
|
![]() |
|
e da potpuno sam zaboravila za tanjur....može na kavi?
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Naravno, svaka pomoć i svaki savijet mi je dobro došao..Hvala!!
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ajme koliko predivnih radova
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Hej, o kakvoj hrabrosti i sakupljanju pričaš!!!
![]() Pa, sve je baš predivno!!! Najviše mi se svidjela ideja sa čizmom!!! ![]() Čekamo nove radove!!! |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Divno Angel! A čizmica je zakon!!! Kako si se samo toga sjetila...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
angel dobro nam dosla..radovi su ti preljepi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ako su to prvi radovi, šta će biti dalje??? Čizmica je posebno iznenađenje. Svaka čast
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Angel dobro nam došla! radovi usu ti fantastični!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ma vidi ti kako lijepe radove skrivas od pogleda javnosti
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasni radovi,pogotovo teglice
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
bez pretjerivanja, ali ako su ovo prvi radovi, mi se svi možemo pokriti ušima.
odlično!!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
da mi je znati za šta si sakupljala hrabrost, za otvoriti temu ili prebaciti slike ( to bi razumjela ) ali za pokazati radove koji su odlični to ne kužim
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Moram primjetiti da si ti vrlo dobra učenica, čak i odlična...kad već kažeš da se tek učiš...jako lijepi radovi!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Izzy, torbica jenapravljena ljepilom za decoupage, nanesla sam ga u jako tankom slojui išlo je začuđujuće lako. kad se osuši, s kontra strane zapeglati. i nemoj zaboraviti između staviti papir kako ljepilo nebi prešlo na drugu stranu. A čizmice, su kompromis između jednobojnih za 29 kuna i nekakvih s Diznijevom princezom za 99 kn
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Odlično, imaš lijepe radove i dobrodošla, ugodno ti druženje ovdje...
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ajme sve ti je jaaaaaako lijepo. Baš mi se sviđa. i naravno dobrodošla
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |