palma |
Odgovori |
Korisnik | |
irena
Novo sjeme Pridružen: 16 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 15 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Siječanj 2008 u 06:59 |
Kod mene na poslu je predivna palma i ima dosta mladica.Naravno gledam je već danimaProbala sam je iščupati,ali ne ide.U spjela sam s nožićem,ali mi se nekako čini da sam trebala dublje.I sad ne znam,da je stavim u vodu da pusti korjenčiće ili da je zapiknem u zemlju?Ne mogu postaviti sliku,evo to je ovakva palmica Ažurirao irena - 11 Siječanj 2008 u 07:03 |
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav irena!!!
Možeš probati sa vodom tako da samo ju uroniš i ostaviš da pusti korijenje. ili staviti u zemlju sa perlitom.
Naravno i u jednom i drugom slucaju ti savjetujem da probas nabaviti hormon za ukorjenjavanje da budes sigurnija u to da se biljka primi!!!!
ps. pogledaj temu "kako staviti slike", možda ti pomogne i olaksa stavljanje fotografija na forum!!
|
|
Gogica6
Nedavno posijan Pridružen: 31 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 33 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
help, šogorica ima pravo dalmatinsko drvce palme, dali itko zna kako bi mogla pelcati
|
|
MALI CVJETIĆ
|
|
Naca
Upravo klijam Pridružen: 02 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 117 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko ja znam palme se razmnozavaju semenom ili ako pusti mladicu pored glavnog stabla pa se raspitaj za seme ili pogledajte da nije pustila pelcer pored same biljke
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |