Euphorbia fimbriata |
Odgovori |
Korisnik | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Studeni 2011 u 09:21 |
Euphorbia fimbriata
Volite li euphorbie ? Za one koji vole evo još jedna Bešlićeva (moja) euphorbia. To je Euphorbia fimbriata. Odnedavno je u mojoj kolekciji. Sada preko zime prezimljava zajedno sa drugim euphorbiama na južnim prozorskim policama negrijane sobe. Povremeno, ali zbilja povremeno dobi nešto malo vode. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ih obožavam i ova je predivna, a nisam znala pravo ime. Slikat ću svoju, iako je moja u nešto toplijim uvjetima, sjajno se drži, ali je ipak zalijem jednom u 15 dana. Inače je držim vani.
Tu su dvije u istoj vazi, a i ova druga je euphorbia, ali ne znam koja.
Sada me zanima dali je i ovo euphorbia, ako nije izbrisat ću sliku, da ne zbunjujem članove.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša,ona druga euphorbia u zajedničkoj vazi je enopla,a ova zadnja ferox.
Pinus,ovu tvoju još nisam nigdje vidjela.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusiću ti si jedno veliko sunce, hvala ti puno!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
xcfrrdvd
Novo sjeme Pridružen: 24 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša,ona druga euphorbia u zajedničkoj vazi je enopla,a ova zadnja ferox.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |