Jesenske lukovice |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 22> |
Korisnik | |
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 12 Kolovoz 2007 u 22:03 |
Dakle zanima me koje cete jesenske lukovice saditi. Ja odavno patim za tulipanima pa cu si definitivno piknuti koji.
|
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tulipani, zumbuli, ljiljani.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Šafrani,visibabe, narcise, žabnjaci, anemone....
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Šafrani,narcise,visibabe,oni zvončići bijeli kaj poslije visibaba dođu,e sve to je u zemlji i ne vadim ih uopće van.Njih mi ne pojedu voluharice,al zato tulipane i zumbule obožavaju pa njih vadim(ako šta ostane) i naravno da ću ih posaditi.E da,i zumbule sadim
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
nisam im jučer mogla odoljeti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
joj prekrasni su
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Baš im je posebna boja!
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
prelijepi su
![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
http://www.mca.si/fsi/bakker/zwiebelkatalog_2007_slo/catalog.html
Ideje jesenskih lukovica.VOKI,pogledaj amarilise
![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Joj takve i ja imam kak je Shasha kupila! Krasni su!A tek kak mirišu........
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Pisao sam im i odgovorili su mi, ali ne znam Slovenački, pa pojma nemam šta su napisali. Ima li neko raspoložen da pomogne da mu na pp pošaljem za prevod? |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Aj pošalji,ja nekaj razmem
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
sta mislite dali da sad posadim plavu preslicicu
![]() |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Caca ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 01 Rujan 2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 83 |
Sredinom meseca kod nas izlazi katalog jesen-zima. Svake sezone cekam njihov katalog, vidim sta imaju u ponudi, pa onda narucim. Stvarno imaju uvek nesto novo i neobicno. |
|
![]() |
|
Ta presličica,Dina,jel to lukovica? Kad cvate?
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Kupila sam crvene duple tulipane i šatirane bijele...nisam mogla odoliti... Slijedeće godine sadim crveno bijelo roza kombinaciju...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
ja sam tražila za kupiti narcise i tulipane i (nećete vjerovati) nema ih još za kupiti. istina, nije još kasno, ali ipak...
|
|
![]() |
|
jeste lukovica a cvate u martu cini mi se kupila sam je kad je cvala evo ide slikica |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |