Gunnera manicata |
Odgovori |
Korisnik | |
leonara
Novo sjeme Pridružen: 28 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Ožujak 2011 u 14:58 |
Pozdrav svima i molim pomoć
zna li itko gdje ima sjemena za kupiti divovske rabarbare,
|
|
Sponzorirani linkovi | |
leonara
Novo sjeme Pridružen: 28 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
našla i kupila
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gdje si nasla reci mi molim te i ja ju trazim ???
|
|
leonara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na aukcija.hr
prodaje gospođa jellica iz splita
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti :))
|
|
BOŠKA
Novo sjeme Pridružen: 24 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesi posijala sjeme gunnere?da li je sada prekasno da posijem?Pozdrav.
|
|
leonara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
posijala sam ga polovicom travnjai još uvijek ništa nije niknulo pročitala sam da sjeme nejednako niče od 30 do 90 dana,a kasno nemože biti nikako jel se prve tri godine treba uzgajati u tegli pa tek onda saditi van na stalno mjesto
|
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo male gunere prije presadnje!
Prošlogodišnja: |
|
leonara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno :)
moje sjemenke još nisu nikle,nada me ne napušta ali posustaje :(
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |