Sarracenia oreophila |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Aleksandar ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan ![]() ![]() Autor: biljke mesožderke Pridružen: 26 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 13 Travanj 2008 u 21:08 |
Par slika sarracenije oreophile koja ze budi iz zimskog mirovanja: ![]() ![]() ![]() Obožavam ovu biljku i obožavam ovaj njezin cvijet. Jedva čekam da naraste i da se otvori ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izgleda prekrasno... Jedva čekam sliku cvijeta..
|
|
![]() |
|
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
kupila sam sjeme Sarracenia mix pa me zanima kako posadit?
ima li tko iskustva u sadnji? stranica sa koje sam kupila sjeme ako nekog zanima www.cvjetnodrustvo.com ![]() |
|
![]() |
|
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
malo sam trazila i nasla sam super stranicu za uzgoj mesozderki. www. carnivorousplants.org/seedbank/species/Sarracenia.htm
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Sanjalice, lijepo da si našla stranicu. Jedna mala primjedba, jezična, sjeme se sije, a biljke se sade, šteta bi bilo ne koristiti bogatstvo riječi koje naš jezik nudi
![]() |
|
![]() |
|
malavila ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
evo i ja sam naručila i jedva čekam da mi stignu...
uglavnom do sada sam sijala sjeme od rosike i ispale je super... sijala sam ih tako da sam sjemenke stavila na vlažni treset i pokrila ih prozirnom folijom. Za 3 tjedna su iznikle mlade biljke. |
|
![]() |
|
geceta ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 4 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |