Mamin dalmatinski vrt |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Lipanj 2007 u 19:17 |
Evo dobila sam dozvolu da vam poslikam i mamin vrt u cijelosti...
Pravi dalmatinski đir... Vidi se i moj utjecaj nezaibilazne žute ivančice Cikasica i francuskinja i majčina dušica i maslina |
|
Sponzorirani linkovi | |
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bolje Donata da si ti poslikala ove krasote nego da smo mi kad budemo u ruhu ''furešta'',
ovdje čovjek staje i divi se i nastavlja dalje oplemenjen ''suradnjom'' čovjeka i majke prirode
|
|
artemisia
Upravo klijam Pridružen: 25 Travanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, Donata ovo je apsolutno preeeekrasno! Bravo i za mamu, a i tebi veliki aplauz!!!!!! I žute ivančice - od sada znane kao "Donatice", i francuzica i... MASLINA.... fantastično!!!!
(iz nekog razloga mi ne polazi za rukom umetnuti smješkiće??!!)
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije problem samo stisneš mišem na smješka kojeg hočeš...i on je tu... Ali vidim da se smješkaš riječima... |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
,bravo,bravo,bravo,i za tebe i mamu
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo
zaista je ovo raj za oci vidi se koliko je ljubavi i truda ulozeno svaka vam cast |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za Donatinu mamu, (pohvale i fotografkinji Donatidivno je A još se usput osjeća miris mora koje je tako blizu da mi dođe da odmah skočim i otplivam jednu rundu.
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lana 2 hajmo zajedno na kupanje i ja bih rado
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žute kane su baš lijepe, a vidim da će biti i maslinovog ulja.
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može Dina jedva čekam, tako je opako vruće da nam ne bi škodilo malo osvježenja u moru
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A maslina je samo jedna radi ugođaja...i to što je maslina poberemo u jednu zdjelu i pojedemo dok si rekao keks... |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sam sad ugledala ovaj raj!!! Predivan je, a ivančice moramo preimenovati stvarno po Donati!!!
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo novih slika maminog vrta ...prekrasne su ivančice napravile pravi žuti zid i mama je s njima prezadovoljna....
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morat ću prošetati i ovo uživo vidjeti...neće biti teško naći ovaj prekrasni vrt...
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno donata...bravo i za tebe i za mamu! Zute ivancice izgleda prekrasno ovako na okupu....dobro kazes, pravi zuti zid.
Donata, kako se ivancice zovu na latinskom? Da pogledam koja je to tocno sorta od svega sta se ovdje prodaje....ili da se kod tebe upisem za sjeme... |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divokozjak (doroncium orientale)Divokozjak ili Žuta proljetna ivančica je trajnica koja dugo cvate u vrtu no dugo se održava i u vazi kao rezano cvijeće. To nije zahtijevna biljka te ju u vrtu možete posaditi zajedno s ostalim proljetnim biljem.www.orhideja.net Razmnožavam je reznicama...iz sjemena nisam nikad probala...javi se PP btw..ja sam koza u horoskopu... Ažurirao Donata - 28 Listopad 2007 u 17:36 |
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je trajnica?? Sta ti one preko zime ostanu tu di jesu?? Hmm...malo sumnjam da bi to ovdje kod mene uspjelo...mislim da prezivi zimu.
Pa kad zavrsava cvjetanje, moralo bi biti sjemena. A od te tvoje koze nisam ni ja daleko. |
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |