Planthouse |
Odgovori |
Korisnik | |
Ante00
Upravo klijam Pridružen: 19 Prosinac 2012 Lokacija: Iza duge Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Studeni 2017 u 23:00 |
Iskustva.. http://www.planthouse.hr odustanem cim vidim hrpu fotki sa neta, a ne iz vlastitog rasadnika... ili se varam... dali je netko narucivao...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ante, ja sam nešto kupila ali nisam zadovoljna cijenom i veličinom biljke. Lijepo se reklamira i prodaje temeljem opisa koje pokupi sa neta..Stječe se dojam da je profesionalan ali su sve slike sa neta i tek kad dobiješ vidiš šta si kupio.. Internetska prodaja je dušu dala za takav posao... nema živciranja i reklamiranja, samo piši... nema žive riječi.. Došla sam ja do broja telefona i imena ali mi se nije dalo da raspravljam, zato ovo pišem ..ja nikada više a i drugima preporučujem da razmisle...
Dobro si to zaključio, ne varaš se |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žalosno ako je tako.
A zbilja je jako lijepa ponuda na stranici, nevjerovatno je da nema niti jedne slike od rasadnika. Da neto ima sve to hvalio bih se sa time, a ne ostavljao skriveno.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jednom sam čitala neku prepisku s gazdom tog 'rasadnika'.navodno u nekom slavonskom selu ima plastenike i polje gdje uzgaja sve to,ali priznaje da putuje po raznim zemljama evrope i svijeta i uvozi sjemenke.jedino neznam da li putuje virtualno ili stvarno.
ja sam kupovala sjeme i bila sam prilično zadovoljna.jedno sjeme su mi krivo poslali. reklamirala sam i poslali su mi pravo sjeme i poklon uz ispriku.sadnice nisam kupovala,ali neke moje prijateljice jesu i kažu da su zadovoljne.eh sad šta to znači neznam
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |