Chirita |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Svibanj 2014 u 12:30 |
Natalija, divna je tvoja Chirita.
Fotka je takođe za 10 |
|
Sponzorirani linkovi | |
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija, krasna je! Moram priznati da je nisam nigdje prije vidjela...
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
makk, evo ih
chirita, reci aaaaaaaa... |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pčelice, mislim da ne... ali mi se čini da se svijet oko mene sve brže okreće...
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija, zar im tako brzo cvijet prolazi?
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se da ću ih stići uslikati (uhvatiti u najboljem trenutku)
|
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija nemoj zaboraviti pokazati cvjetiće.
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, da, morati ću ih s pilom skinuti
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma otkini te grane da ne gubi snagu na cvjetanje
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima 2 grane s pupoljcima, yessss......
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za sada dobro... u dnevnom/kuhinji je, nema direktnog sunca, do popodne čak ne otvaram grilje zbog jugo-istočnog položaja
još cvjeta čitala sam da se tretira kao sobne ljubičice pa ćemo vidjeti kako će dalje funkcionirati, pogotovo kad zahladi |
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja Chirita se ponovo sprema za cvjetanje .
Natalija kako se tvoja drži? |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zanimljivo
natalija obavijesti nas kako napreduje |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno da sam sanjala ovu ljepoticu i morala se vratiti po nju... sad krasi i moj dom, nadam se da ćemo naći zajednički jezik
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ni naprijed, ni nazad...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam je prvi put vidjela uživo, prelijepa je
kako se vaše drže? |
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Sarajka |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šetkam i gledam šta ima kod tebe,naravno uvijek lijepih biljkica sa kojim nas oduševljavaš
|
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Saro mlade biljke imaju zeleno lišće, ali kako biljka raste tako i listovi dobijaju karakteristične šare.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...listići na mojoj chiriti su i dalje zeleni, kada mogu očekivati ovako lijepi uzorak kao kod tvoje biljkice, draga makk...baš sam nestrpljiva...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |