Dina nudi |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 25 Srpanj 2007 u 20:44 |
1.Neven
2.Fafarone 3.turski karanfil-pelcere 4.sabascic 5.Male jelkice(nemam pojma kako se zovu )ali ima slikica na moj balkon 6.prkos 7.imam par crvenih đurđina 8.male kadifice sjetit cu se ja jos necega ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaj je to crveni đurđin
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
evo slikice đurđina
|
|
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
A to je! To imam,hvala
|
|
![]() |
|
nema na cemu
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
ili dalija - georgina
|
|
![]() |
|
svo cvijece ima najmanje po 5 narodnih naziva
ali ono sto se meni svidi i ne trudim se da mu odmah ime znam |
|
![]() |
|
Filipa1 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 12 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 21 |
UPIT - ZAŠTO MI GEORGINA POSAĐENA U PROLJEĆE SAMO VEGETIRA, DVA LISTA NARASLA I TO JE SVE, ......
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
prvo,dobro nam došla Filipa
![]() ![]() Nešto od toga,ili nešto drugo,joj ne odgovara.
Tako se ja sa hortenzijom mučim,samo stagnira,al sad znam zašto(ne voli me
![]() |
|
![]() |
|
fafaroni i crvene ukrasne paprike
spremne za put pa kome treba javite mi adresu na PP |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
koja vrsta feferona?
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
nema pojma samo znam da su jako ljuti jos me prsti peku od njih
|
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Dorotea ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 56 |
pozdrav, a kakve su ti to male jelke? jel one prave pravcate jelke?
|
|
http://venus.hooxs.com/portal.htm
|
|
![]() |
|
ma nisu prave jelke ali pokusat cu naci sliku da vidis o cemu se radi
|
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |