Datulje |
Odgovori |
Korisnik | |
alias
Novo sjeme Pridružen: 09 Siječanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 18:14 |
Pozdrav sta mislite o sadnji ovih palmi ?? Jedno ljeto sam posadio susene datulje iz marketa i preko ljeta je nikla !! Za par godina je narasla preko 1 metra.. Ali postala je veca i mjesta nije bilo pa ju je tata bez mog znanja dao baki :(( nema veze sad krecem s novom sadnjom i to vise kostica ;)) one iz kauflanda mi se cine dosta suhe, nadam se da to ne skodi ! Sad se trenutno fokusiram na te tropske biljke hahahah krenuo sam sa ananasa na kikiriki pa kokos pa sad ovo..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
zmaj
Pustio korijenje Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možeš li malo pojasniti kada i kako si sadio sjemenke
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam sadila, i fino su nikle, ali moje su ostale vani i ubio ih minus, kao i dosta ostalog bodljikavog drustva :( ...ja nista posebno nisam radila, samo zabola u zemlju i to obicnu iz mog vrta!
|
|
alias
Novo sjeme Pridružen: 09 Siječanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zmaj : lijepo kupio sam u marketu sušene datulje i koštice stavio sušiti van par tjedana.. onda sam je jednostavno zabo u zemlju i krenulo je drvo
Maso : jao baš šteta što su ti se smrzle.. da i ja sam tako nisam se nadao da će niknuti |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alias pa gdje si nabavio kikiriki? znam da su ga moji tražili i nikako naći jer su po trgovinama i oni u ljusci prženi
a datulje su meni znale izaći neplanski - kad bih pobacala sjemenke bez ikakvog reda i namjere, nakon nekog vremena provire listići, a kako bi izašle na neprimjerenom mjestu (u nekoj tegli s drugim cvijećem ili u vrtu na krivom mjestu) pokušala bi ih presaditi, ali uvijek bezuspješno |
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kikiriki ima na njuškalu...i to baš sjeme pa pogledaj, htio sam ja kupit ali nisam znao ništa o njima pa onda nisam...pozdrav...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
alias
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija nabavio sam kikiriki u bosni kod rođaka koji iz zasadi među krumpire ili kako antun007 kaže pa pogledaj na njuškalu..
|
|
zmaj
Pustio korijenje Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam prije nekih mjesec dana utaknuo u zemlju koštice datulja ali se još ništa ne nazire
Koliko je vremenski vama trebalo da niknu |
|
alias
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ne znam baš točno,ali oko 3 tjedna tako.. |
|
Geography
Novo sjeme Pridružen: 16 Svibanj 2013 Lokacija: Lukavac, Bosnia Status: Offline Bodovi: 46 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo moje hurme ili datule, trebalo im je oko mjesec dana da niknu
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |