gortyna |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 05 Studeni 2008 u 11:29 |
A zdjela mi je baš onako: " pogođena " |
|
Sponzorirani linkovi | |
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hippy mozda ti mozes kopirati sve moje slike na forum :))), meni ne uspjeva A ono nisam radila sa rizinim papirom nego sam zaljepila prvo prave listove, a ona kad se osusilo lijepila obicnu papirnatu maramicu. To je trebalo ispasti bijelo, ali sam se ja isla jos malo igrati pa sam to zapekla u pecnici i onda je dobilo ovu zutu boju. Branka, hvala ti |
|
branka202
Novo sjeme Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hm, evo i ja cu probati s podmetacima za case (bas su slatki!):
evo radi, ne znam onda zasto tebi ne uspijeva...
ako ovako nastavimo stavit cemo mi umjesto tebe cijeli tvoj album...
|
|
gortyna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gortyna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konacno
|
|
branka202
Novo sjeme Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jupiii!!!
eto vidis da ide.
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo....vidiš da možeš
a boca je predivna
|
|
gortyna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gortyna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Problem mi je bila ona prva zagrada koja je ostala nekopirana
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gortyna radovi su fenomenalni!!!
Kako dugo ih već radiš???
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam skupila 30-ak tih teglica...al nikako da ih se uhvatim
|
|
gortyna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hippy, cini mi se da je ista salveta. Bas sam sada isla gledati nemam ni jednu cijelu, ali imam dvije polovicne ak ti to moze pomoci bum ti ih poslala
|
|
gortyna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prosle godine kad sam bila na godisnjem vidjela sam prvi put kod frendice neke radove sto je ona radila. A onda mi je jedna ljubazna prodavacica u Lumosu objasnila osnove, a sve drugo sam naucila od vas u zadnjih desetak dana na ovom forumu
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nije baš takva hića Sačuvaj ih do godišnjeg |
|
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je prekrasno, ali zdjela s ruzama i ova druga s narancama su
prekrasne. koji je to lak za tako veliko raspucavanje? |
|
gortyna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
obican lak za raspucavanje iz Lumosa "Craquelle medium"
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni radovi!!
Tanjur s naranđama mi se podebno sviđa.. imam i ja limenki od nessa ali nemam vremena za sebe.. i meni treba godišnji po hitno!! |
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
boca, moj favorit, inače sve mi jako lijepo i zgodno,
|
|
gortyna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima na pohvalama
|
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |