Kiwi |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 22 Listopad 2007 u 18:50 |
Evo ja već dosta dugo maštam o tome da nabavim kiwi. Ali na žalost samo maštam o tome.....
Znam da moram nabaviti "bračni par" i to je sve. ![]() Da li je netko od vas posadio kiwi i ima li kakvih iskustava s njim? Ajde narode upomoć pa se možda i ja na proljeće ohrabrim i konačno godine maštanja pretvorim u stvarnost. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drzim ti palceve za kiwi
uspjet ces ti |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ne znam puno više od tebe TeaK,no moja teta u Zg ima kivi i rodi joj.Nisam je pitala šta mu treba sve al ako neki stručnjak ne veli mogu je pitati jel se isplati i koliko posla uopće sa tim ima.
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
![]() |
|
Ajme Gogice gdje kod Kutine. Ja sam rođena Kutinčanka iako sam se odselila često sam tamo.
|
|
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Gornja Gračenica (Mramor brdo) Tamo već dugo imamo vikendicu a roditelji su se tam preselili kad su otišli u penziju i preporodili su se.
Naprosto uživaju
|
|
![]() |
|
Vjerujem da gore uživaju, a sad znam tko će mi biti na proljeće izvor savjeta. Dobila sam sad do kraja volju i mislim da ćemo se podružiti i gore da ja to vidim uživo ako može. Kako si me sad obradovala, nemaš poima, ja godinama maštam i mislim kako je to neizvedivo. Hvala ti puno na ohrabrenju.
|
|
![]() |
|
Nema problema Ma bumo se dogovorile na proljeće da ti to i uživo odeš pogledati
|
|
![]() |
|
Ma prekrasno, tvoji su stvarno hrabri.. A živjeti u Moslavini je isto tako ljepo, a i klima nije loša tako da im čak pomalo i zavidim, ali mene je život povukao dalje.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
ostavite nešto informacija za kavicu u subotu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Moja sestra ih ima u dalmaciji. Kivi je dvodomna biljka pa na svakih 5-6 ženskih sadnica mora biti jedna muška. (Eto čak i ovdje imaju biljni harem
![]() |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Treba mu suncano mjesto, ljeti trazi dosta vlage, jako ne zahtejevna vocka.Imam ga i ja.
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() brvo cure ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Blago meni još će ispasti da si mi bila susjeda ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Ja maštam da napravim terasu natkrivenu sa grožđem Izabele i kiWijima a između njih ruže,glicinija i itd... vidim da nije glupa ideja
|
|
![]() |
|
Hana ideja nije nikako glupa. Ni ja Kiwi ne želim posaditi samo zbog ploda, već i zbog loze.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ja sam si to zamislila ovak. Napraviti terasu ispred šupe(unutra imamo alat,kosilice i te pizdarije) sa podom od kamena, ne oblutaka nego onog večeg kak imaju ispod mostova na autocesti (ne znam kak se zove...) i sa stražnjim zidom od istog kamena a na tom zaštičenom zidu posaditi kiwi a na suprotna dva lozu i cvijeće. Na svaki kraj terase staviti stup koji bi držao krovnu konstrukciju od drva,pa nek se biljke penju i rade zidove i plafon. Od inventara stol i klupe i naravno roštilj a po mogučnosti i krušnu peć
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
onda kad dođeš k meni da sjedimo pod brajdom i uživamo u hladovini
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |