Sandra.L - moja galerija |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
Sandra.L
Nedavno posijan Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 20:05 |
Cure i dečki (ima li koji?), lijepi pozdrav! Ne raspolažem baš nekim vremenom tako da nemam baš puno radova, a neke sam i podijelila prije nego sam ih uspjela slikati. Ovo su oni koji su ostali doma.
Zidni sat moje kćeri, obožavateljice Picassa
Stari drveni sanduk
Bočna strana stare kredence.
E sad, ne znam sliku okrenuti pa neću poslati druge radove. Može li mi netko reći kako se to radi (prebacujem ih preko photobucketa).
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
welcome!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodosla! krasni radovi!
|
|
ivona 777
Već proklijao Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepi radovi!
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobronam došla,kredenc je krasan
|
|
Sandra.L
Nedavno posijan Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Štok između vrata
detalj
kćer mi jako voli London...
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla draga!!!!!
|
|
SunceRi
Mladi grm Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sandrina dobro nam došla i konačno da si i ti stavila radove...Štok ti je jako hrabro dijelo, a slike londona su baš interesantne...
Pusa iz susjedstva |
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sandra, super su ti radovi...reci mi otkud ovi motivi londona?? to su salvete ili??
|
|
Sandra.L
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najobičniji 80 gramski papir, isprintano s interneta, zaljepljeno na shabby chic obrađenu stolicu izmoljenu iz konobe dobrog kolege, premazano opet ljepilom i presprejano prozirnim autolakom. Inače slike su zalijepljene sa svih strana stolice, slikala sam samo gornju plohu i jednu stranu. Malo mi je bio problem pogoditi nijanse boja kod printanja, morala sam korigirati jer kada se papir smoči ljepilom slika potamni. I naravno, crna tinta se rado razmazuje pa treba jako paziti. Hvala svima na pohvalama!
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla Sandra! Radovi su jako lijepi, meni najljepši štok između vrata! Super!
|
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo bravo, dobrodošla, imat ćemo mi štošta od tebe naučiti.
|
|
esmeralda
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla SandraSvi radovi su odlični, a mene je privukao štok, jer takav sličan kut između štokova imam ja u stanu pa me zanima od čega su listići, jer mi se čini da nije salveta.
Želim ti ugodno druženje i da nam pokažeš puno lijepih radova
|
|
meni je super u životu
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sandra jako lijepi radovi,i jako zanimljivi,motivi su mi prekrasni..i dobro nam dosla
|
|
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi radovi. .. .dobro nam došla. .
|
|
Sandra.L
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Listići, bubamare i leptiri su sa decoupage papira nabavljenog u Chemacu, a kako ima puno vitica i izrezivanje mi se za tu količinu činilo kao prava noćna mora kupila sam si i specijalni nožić i super se s njim radi, zaista se brzo reže.
|
|
Sandra.L
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sad vidim da sam ti odgovorila samo za stolicu. Na platnima su slike sa neta isprintane na rižinom papiru.
|
|
esmeralda
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I daj mi reci kako ide to printanje,ne zgužva ti printer papir?
|
|
meni je super u životu
|
|
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam dosla ti i tvoji lijepi radovi
|
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |