HOBI |
Odgovori | Stranica 123 8> |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Prosinac 2007 u 23:23 |
Znam da je nama biljkoljupcima cvijeće tj. biljke nešto poput hobija, ali pretpostavljam da i vaši partneri imaju neki hobi... pa... evo teme za i taj dio razgovora!!!
Dugogodišnji hobi MM=mojeg muža je modelarstvo... U početku je nabavio autek na daljinski za utrke po blatnjavim stazama, a kad je ostao bez vozača, odlučio se isprobati u slijedećem: Da, to su brodići na daljinski pogon... guba su!!! I ja sam ih ovo ljeto provozala na Čiovu, ali ipak su jezera tj. šoderice za takve brodiće puno bolji. Koje smo poglede izazvali, ovaj smajlić sve govori!!! Posebno kod stranih turista... ćak su nam se ponudili za otplivati na dubinu kad nam se slučajno preokrenuo na valovima!!! A i za pohvalu je što će ova dva zadnja brodića, plavi i narančasti, završtiti pod borom kao poklon za Božić!!! Ažurirao andrea01 - 20 Prosinac 2007 u 23:25 |
|
Sponzorirani linkovi | |
Kiki
Novo sjeme Pridružen: 04 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odličan hobi.
Doduše nije za mene i mog supruga jer smo više glazbeni tipovi i prelijeni za takve vrste izrade, ali . Jesu li brodići za djecu? |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno da si brodići za djecu... A moram priznati da i roditelji u tom uživaju... kako tate, tako i mame... Osjetila sam to u svom tijelu!!! Što je duže na valovima odskočio to je mama bila ponosnija na djelo muža!!! Kiki, a ovdje bi se vrlo rado našli i vaši instrumenti, ako nisu profesionalni, ma... mi volimo... muziku!!! Volimo tulumariti, dobro da znamo tko će nam svirati na proljeće!!! Ažurirao andrea01 - 20 Prosinac 2007 u 23:58 |
|
Kiki
Novo sjeme Pridružen: 04 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma svira se i zimi, zapravo uvijek i pjeva se, i pleše se.
Moglo bi se reći da smo FEŠTARI !! |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan hobi!! Od malena sam to želio raditi ali nikako da pocenm, jednostavno nestignem sve. zaposlio sam se sa drugim stvarima, pošaljem slikice navecer od mog hobija!!!
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno
MM nema tako zanimljiv hobi
nemojte se smijati kad vam kažem
od skuplja telefonske kartice (ovo je ozbiljno kolekcionarstvo) i sličice životinjskog carstva (haha ovo je naravno neozbiljno kolekcionarstvo ali njega veseli)
|
|
Dorotea
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nedavno posijan Pridružen: 25 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 56 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ukoliko zelite predstaviti neki svoj kreativi hobi pridruzite nam se na: http://venus.hooxs.com/portal.htm
|
|
http://venus.hooxs.com/portal.htm
|
|
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja skupljam životinjsko carstvo!!!
možemo se minjat ako tko želi, iman gomilu duplih, a meni fali još nekih 14ak komada za ispunit album.......................... a je li ovo tema samo za MM hobije ili možemo reć što nas još osim cvijeća zanima? |
|
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma za sve i za MM a i za nas!!!
Ja slažem puzzle, nažalost foticu mi je prazna baterija a punjac kod sestre!!! pa ne mogu poslati slike od složitih puzzli i od one koju trenutno slažem.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo slike koju trenutno slažem, zove se "Call of the sea" Josephine Wall, i ima 5000 komada, a kada ju završim izgledati ce ovako:
Ažurirao administrator - 22 Prosinac 2007 u 12:48 |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je zgodna slika. Čije su puzzle,ravensburger ili neke druge?njih najviše volim slagati,najkvalitetnije mi se čine a i velik izbor imaju.
Po gore rečenom dalo bi se skužiti da i ja volim puzzle slagati
Do sad sam složila(nikad nisam prebrojila no otprilike) 20tinjak slika.Veliku većinu sam podjelila,naravno.Ostale skupljaju prašinu ispod kreveta,no dvije čak i vise u dnevnoj sobi
Arwven,ne skupljam životinjsko carstvo no kako MM obožava te čokoladice imam ponešto slikica,napiši koje trebaš.
E da,sakupljala sam poštanske markice,kako više nitko ne piše pisma tako nemam gdje nabaviti nove pa ih ni ne sakupljam više Ažurirao shasha - 22 Prosinac 2007 u 22:18 |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Do sada uvijek ravensgurger, jer su super kvalitetne. Do ove koje sada slazem. tako nekvalitetn puzzle nisam vidio. a orginal ravensburger!!! Stvarno sam se razocarao
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već valjda godinu dana nisam kupila ni jedne tako da ne znam kakve su,no znam da su uvijek ok bile.Sad nemam vremena za njih,možda poslije nove godine,kad dođe neko primirje a vani još nema posla,ulovim vremena za njih.
Joj prošle zime mi je došlo da ih slažem,i kako nisam našla zgodnu neku sliku,uzela sam jednu već složenu(2000kom)i rastepla je. Sve je super bilo no kako ja to radim kad stignem,tako je ispalo da sam ovu počela raditi tek za tjedan dana.I sve bi super bilo da nisam zaboravila da nemam kutije od nje pa ne znam kako izgleda više slika
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Shasha!!!
Ma i ja nemam vremena, previse!!! ali na svu srecu imam jednu slobodnu sobu u kojoj ih drzim i slazem. Tako da navratim svako malo tamo i slozim po koji komad!!! Ima i po godina dana dok slozim jedne puzle, ponekad i vise Ali kada ih slozim |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad si me opet te napasti sjetio i mislim da ću ipak jedne kupiti(da ne slažem napamet više) pa u akciju poslije nove godine.Onda moram samo naći nekog kome ću ih podjeliti
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa sada sam se sjeti, pa ti si vepru donjela vijenac u kutiji od puzzly!!!
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehehe,kaj ću kad njih imam(vidiš,nikad ne znaš kad će zatrebati)Ako već slike stoje bar kutije nečemu posluže
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa i slike za nesto sluze, lakse je pokupiti prasinu ispd kreveta!!! amo izvuces puzzle i pokupis ju!!
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e da, i MM obožava puzzle
ja sam antitalent za to
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj muž skuplja sitnice iz prošlosti, starine - nisu neki skupi predmeti, ali skupljanje nas veseli.
Tako i ovaj stari sat, ima cca 100 g. i još uvijek radi.
Stavit ću kasnije još neke slike, kad skužim kako staviti više slika odjednom,
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |