Problem s ružama |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
bluespirit ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 22 Svibanj 2014 u 11:37 |
Trebam savjet i pomoć, jer nakon dugotrajnog guglanja ne nađoh odgovor na rješenje problema... ove godine mi se to dogodilo prvi put s ružama i stvarno ne znam u čemu je kvaka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prvo dobro došla na forum a drugo neznam u čemu vidiš problem? Moja Imperatrice Fartah je visine 120 cm a iz mog iskustva u drugom điru cvatnje će izrasti još barem 10 cm. Mišljenja sam da si joj pogodila tretman i lokaciju i ja bi ju pustila na miru,bolje nego da kilavi a isto tako i za te druge što su pune cvjetni pupova-pa neće svi odjednom procvitati,ionako kad je cvit pri kraju ga kidaš i bacaš da ne iscrpljiva nepotrebno biljku a i nije lipo vidit ofucani cvit.
Da bar ja mogu reći za neke moje da divljaju nitko sritniji od mene! |
|
![]() |
|
bluespirit ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala na dobrodošlici
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |