Corymbia |
Odgovori |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 18:35 |
Iz Australije su mi prijatelji donijeli ove sjemenke, sve što znam je da se radi o drvu koje se zove corymbia (navodno iz porodice eukaliptusa). Zna li netko nešto o ovom drvu? |
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jooj,neki dan sam baš nešto čitala o njemu.
Navodno ih u Melbournu ima jako puno zasađenih.Jako brzo rastu pa bi iz sjemenja za par godina mogla imati već pravo drvce.
Nisam na net-u čitala a ,iskreno,sad mi se ne ganjaju knjige u kojoj sam na to drvo naletjela.
Uglavnom,lako nikne iz sjemena,brzo raste i da,iz porodice eucaliptusa je.
Mislim da ni nešto više informacija,koje bi tebi koristile,nije ni bilo.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Shasha. Našla sam nešto na netu, jako lijepo drvo kad procvjeta.
Nisam našla ništa o tome kako se i kada sije, ja ću po svome, pa ako uspije - uspije. |
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad se može sijati,sjeme se samo opere u vodi i normalno sije,klija za 10-20 dana,brzorastuče drvo.Ako je corymbia citriodora,cijeli vrt bu ti mirisal po limunu.Divota!Držim fige!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rain, hvala na savjetu. Nažalost neznam koja je vrsta. A možda uspije, pa ćemo vidjeti..
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |