Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica 123 243> |
Korisnik | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 28 Travanj 2008 u 12:39 |
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lavandablue
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris,
meni biljcica sa slike 2 lici na korov.
Ali nemoj me drzati za rec, mozda neko zna vise.
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
slika br. 1. meni liči na list kadifice
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika 5. su ti noćne frajle - ili ono što mi u Primorju tako zovemo, cvijet se otvara naveče, a ima gau svim bojama i šatiranog.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika 1 može biti i cosmos
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Inače vidim samo sliku 1 i 4, slika 4 je ljubičina, ili kako Triša veli noćna frajla.
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na pokušajima.....uspjet ćemo mi - samo polako
p.s. Silve kako ne vidiš sve slike? :(
|
|
Lavandablue
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mala pomoc:
treba kliknuti na mesto gde treba da bude slika sa desnim tasterom misa, i odabrati opciju Show picture.
Slika bi trebala za par sekundi da se pocne pojavljivati.
Ako niste sigurni gde je slika na stranici, kliknite ovako:
na tastaturi dugme Ctrl i dugme A istovremeno: Ctrl+A ,
i dobicete sve selektovane objekte na stranice sa slikama.
Tamo gde treba biti slika vidi se samo teget pravougaonik/kvadrat.
Kliknuti na svaki da se otvore sve slike u forumu.
To je jedan od nacina.
Drugi je ponovo pokrenuti stranicu sa Refresh dugmetom.
Pozz
|
|
marijana
Nedavno posijan Pridružen: 19 Travanj 2008 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 67 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako se ne varam i ako si sijala crnjuše ili crnike onda bi to moglo biti to - slika 1
slika 3 bi mogle biti cinije ili neveni ako si ih sijala
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sijala sam crnjiku al sam sijala i cosmos
ovo mi je dobra poduka za iduću godinu - nema oslanjanja na moju memoriju
|
|
SilveK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto jučer nije štimalo, danas se sve vidi. Dakle, slika 2 i 4 su mi slične, ljubičina - noćna frajla bi prije bila na slici 2, a na 4 možda različak. Slika 5 - peruanski noćurak - noćna frajla
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na 1. fotki bi mogle biti i kadifice, a na 3. neven.
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda : slika 4 - carevo oko ili kako ga već zovete
noćna f. ili dan-noć slika 5
Čini mi se da 1 ipak nisu kadifice
|
|
AB100
Upravo klijam Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slika 1 su iskrice tako ih kod nas zovu ja ih imam3 su cinije i5 noćne frajle
|
|
AB100
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hm?
Mogla bi biti jedna vrsta mlječike? Ali nisam ziher!Na ovom kompu su mi slike pretamne! Nemremo ga nikak nariktati! Sutra bum zirnula još na poslu. |
|
Odgovori | Stranica 123 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |