moj novonastali povrtnjak |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 25 Rujan 2007 u 23:18 |
odlucila sam napraviti povrtnjak...nasljedila sam zapusteni vrt
iza kuce i evo sto sam za prvu ruku napravila...prvi put se time bavim
pa bi i savjeti dobro došli
http://i221.photobucket.com/albums/dd85/frida_zd/povrtnjak1.jpg http://i221.photobucket.com/albums/dd85/frida_zd/povrtnjak2.jpg |
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve pohvale Frida,pomoći ti ne mogu jer se kod nas povrće već pobralo,barem većina i osim nekih zimskih salata ništa se više ne sadi.Tako da se ujedno i malo čudim jesenskoj sadnji(a sad odi još i kod artičoka obriši onih desetak slika)
Ma nije to ništa strašno,posadiš,zaljevaš i nakon nekog vremena pobereš
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto,mi imamo tu privilegiju da imamo dvije sadnje godišnje
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo kako je to izgledalo ovaj vikend :
a sto sam ponosna!!! |
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i trebaš biti ponosna Frida, a tek koje će uzbuđenje biti kad budeš ubirala plodove , prekrasno
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
koga ,kome i šta... |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, hvala...ajme kako ste mi digle moral jer ja sam u stvari
novopeceni povrtlar, i susjedstvo me prilično skeptično promatra u
svemu tome...
ali svima cu ja njima joj, sad sam zločesta |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mogu da ne prepričam svoju priču iz djetinjstva: Roditelji porijeklom sa sela, pa tako da su svega uzgajali. I došlo vrijeme da se i ja u to uputim, i tako jednog svibanjskog vikenda mama, tata i ja krenuli u njivu, okopavanje graha je uslijedilo... i oni nose tri motike... a ja pa njih je dvoje. Kad došli na njivu, jedan red tata radi, drugi prazan, a treći mama. Ja još više zbunjena. Kad mama: "Dođi, ovako se to radi!!!", a ja kao iz topa izgovorih "Pa, ja sam Zagrepčanka, što ću učiti okopavati?" Naravno, odgovor je bio "Moje je da te sve naučim, a ti ćeš vidjeti što ti treba kasnije u životu!" Nastavak moje životne istinite priče (tada sam bila 4 razred OŠ)... možda uslijedi, ali... tko zna kad? Zato samo mogu reći, nikad nije kasno... a i kad misliš da nešto znaš, vjeruj mi da NE ZNAŠ!!! I zato, samo naprijed, bila zločesta ili NE!!! |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida, samo neka susjedi gledaju....a ti sij i sadi svoje biljcice i uzivaj u plodovima....Inace, za novopecenog vrtlara izgleda da ti sasvim dobro ide. Slikaj nam opet za desetak dana, da vidimo razliku.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za mladu povrtlarku(hmm valjda se tako veli)
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoću...
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super vrt,samo naprijed
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo najnovijih slika
pojavljuje se i prva brokula |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravoookoja razlika kad pogledaš prvu sliku i sad
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida Ma bravo...odlicno! Je l te susjedi jos cudno gledaju?
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma pusti njih...bolje da o njima ne pišem ovdje....
Hvala za pohvale...danas kuham prvu ovosezonsku blitvicu....skroz je mlada i tako slatkaaaaa... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
koga ,kome i šta... |
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |