Biskupska kapica- Epimedium |
Odgovori |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 23:38 |
- Epimediumi pripadaju porodici Berberidaceae
- dobri pokrivači tla - listići mogu biti ovalni ili u obliku srca, a boja im se mjenja sa godišnjim. dobima - cvjetići nježni ( vidjela sam žute i lila) |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slikice uskoro...ova dva primjerka, žutog i lila cvjeta, čekaju put za Slavoniju!
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slikice bez cvijeta...
|
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trajnica je jer je u temi trajnica, sad vidim. Nešto sam našla na netu pa ću prepisati kada uhvatim vremena makar bih najrađe stavila link... |
|
Rijeka
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Biskupska kapica
Raste u svim vrstama tla, nije zahtjevna što se tiče svjetla, čak i bolje uspjeva u sjeni. Pokrivačica tla, cvjeta u proljeće sitnim cvjetićima koji sliče na sićušne orhideje. visina 30ak cm. razmnožava se djeljenjem krajem koovoza ili u rano proljeće. u vrtu imam žutu, naranđastu i tamno crvenu. najljepšu boju listova ima crvena. kada budem u prilici, stavit ću slike. |
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
BISKUPSKA KAPICA
biskupska kapica zimi novi izboji nakon orezivanja u veljači |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sto reci? Prekrasno
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |