Loza |
Odgovori |
Korisnik | |
ola1
Novo sjeme Pridružen: 05 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 16:23 |
Molim Vas pomoć, imamo lozu koja se nalazi na verandi(odrini), ljepo smo je održavali i lijepo je napredovala,listovi su bili lijepi zeleni i lijepo je rasla(nakon orezivanja u zimu). Međutim jednog dana kada smo se vretili kući našli smo na podu nekakve tamne zeleno/plave mrlje, nekakve tekučine vjerojatno i odonda nam loza cijelo vrijeme sve više propada. Danas sam je slikao (datum na slici je krivi jer ga nismo uštimali - slike su od danas). Da li netko zna što joj je?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam,ne kužim se u lozu no da ti nije netko nečime zalio???Pregledat ću malo okolo pa,ako se nitko ne javi,ko zna,možda nešto korisno nađem.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledaj ovdje.Ima dosta o bolestima i štetnicima(ovi listovi što su pojedeni)pa možda sam lakše uspiješ naći šta joj je.
|
|
ola1
Novo sjeme Pridružen: 05 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moguce, stvano ima pokvarenih ljudi danas, neznam sta bi rekao, da ti unistavaju lozu uzas…uslikao sam i mrlje na podu, jos stoje iako je proslo nesto vremena,neznam da li se iz slika moze vidjeti jeli to stvarno nesto cim je zalita i da li je mogu necim nahraniti ili ocistiti….pogledao sam na ovim stranicama, al nekak mi se necini da je nijedna od tih bolesti mozda je neka druga.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |