frida nudi - traži |
Odgovori | Stranica 123 11> |
Korisnik | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Travanj 2008 u 09:29 |
Odlucila sam otvoriti svoju temu za sve sto cu ubuduce žicat i ponuditi...
počinjem s ponudom
Imam viška ovu biljčicu za kamenjare pa ako netko želi upotpuniti svoj nek se javi..
ne znam kako se zove, raste po kamenim mocirama kod nas...listići su maleni, onako kao sukulent izgleda, u proljeće i cvjeta izbojima koji strše i imaju roskasto-bijele cvjetiće...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dada
Nedavno posijan Pridružen: 18 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
frida nisam uspjela otvoriti linkove. kaze not found!? morti mozes jos neki poslat?
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja to imam i mogu reći da kod nas na kontinentu , to može biti zimi na otvorenom , jer ga imam več par godina , super je -ima cvijetiće
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Iris na slici...meni ne radi photobucket pa nisam znala kako da drugacije stavim slike...
Eto sad imate i sliku i ponuda i dalje vrijedi.... |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, ovaj vikend sam nakupila nesto sjemenki mimoze...
Svi koji zele pokusati sa sjemenom neka mi se jave..... |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida,ja bi probala posijati.Da vidimo kako bi se,ako bi niknula,na kontinentu ponašala
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha, stize sjeme...
a za sve ostale kratko uputstvo...ja cu probati ovako: staviti sjemenke najprije između dvije blazinice od pamuka koje trebaju biti stalno vlažne...tako bi trebale pustiti klicu ( nesto poput psenice za Bozic)...mozete probati koju sjemenku tako, a ostatak u zemlju...ma nekako cemo je mi vec uzgojiti.... |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida.Budem probala tako,ko pšenicu a i odmah u zemlju.Možda nekako uspije.
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nudim dvije "bebice" agave, dvobojne ( sa žutim rubom)...
p.s. necu bit na netu jedno tjedan dana, ali neka zainteresirani posalju pp pa prvoj dvojici šaljem kad se vratim.... |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da malo osvježim...
Nudim: 1. sjeme mimoze
2. reznice oleandra ( bijeli, roza, ruzičasti - pink)
3. jos je jedna bebica agave ostala ( dvobojna)
|
|
Brbe
Mladi grm Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
frida ako nitko neće dvobojnu agavicu možeš slobodno poslati opet meni...
znam kome ju budem poklonio... već su me žicali kad su vidili onu prvu koju si mi poslala... :D
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bih volio dobiti oleandre,a može i agava ako se brbe neče ljutiti.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bih nekoliko sjemenki mimoze, ako ima... |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh cekajte sad da sredim evidenciju...
monna-1 pošalji mi adresu pa šaljem sjemenke skitnica i ti pošalji adresu pa šaljem i agavu i oleandre brbe poslat cu i tebi jos jednu, ali zbilja malenu... |
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam za sve - molim , to nemam - ako nema onda barem mimozicu
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Branka agava vise nemam sada, ali bit ce jos kad odem k
mami na otok...kad donesem javit cu, a oleandre ( reznice) imam i
mimoze jos vrlo malo sjemenki pa cu ti poslati, ali mi adresu posalji...
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida ako doneseš još agave sa otoka, bilježim se sa štovanjem...
|
|
Dalmax22
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-
|
|
Jelena
Pustio korijenje Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može meni oleandrić?
|
|
Odgovori | Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |