Izrada čestitki, pozivnica....... |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 25 Veljača 2008 u 23:53 |
mislim da je ovo zgodno misto za ovu temu
možda će se neki pitati čemu ali ja sam odlučila ( a MD me podržao) za svoje vjenčanje , a koje će biti ovo lito, sama napraviti pozivnice, a možda i zahvalnice.... to sam odlučila ima dva dana i trenutno sam u fazi prikupljanja ideja šta i kako te informacija gdje i što povoljnije nabaviti potrebni materijal (visin na webu do sitnih sati, a preko dana tlačim ljude oko sebe ) svi su prijedlozi dobrodošli dobrodošle su informacije tipa koja vrsta papira ( obični deblji, rižin, paus, valoviti karton.......), boje, ljepila, trake, sprejevi, razni ukrasi, njihove cijene................. da li se netko od vas možda okušao u izradi nečeg sličnog ( čestitki)? |
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oh da!
To je bilo jako veselo! U to vrijeme je mm radio u marketinškoj agenciji pa smo prošli jeftinije što se tiče papira i izrade, a i nismo ih radili jako puno! Ideja je bila naša , a slikice smo skinuli iz jedne knjigice! Pozivnica je bila a4 formata na malo debljem mat papiru za printanje. Pozivnicu smo samo zarolali i omotali rafijom. Najbitniji je bio tekst koji je razveselio sve koji su dobili pozivnicu. Za izgled pozivnice , ako želiš , javi se na pp pa bumo ti poslali! |
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super!
|
|
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo sam nešto pokušala napravit, ovo su mi prve ideje inspirirane radovima djevojaka s foruma o vjenčanjima
budite blagi........ možda će se slabije vidjeti jer slikano maloprije mobitelom..... |
|
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo još 2 varijacije na temu....
|
|
|
|
miha-m
Odrastao grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo Arwen. Nastavi tako i nakon još koje ideje imati ćeš unikatne pozivnice. Jako interesantan dizajn
|
|
...štihača je zakon...
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda sam malo izašla iz štosa tj. više mi to ne treba trenutno, ali ovo je stvarno
Još malo dorade i bit ćeš prezadovoljna!!! |
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, to su tek prvi pokušaji
srca ipak neću koristiti kao motiv, to mi je više za valentinovo u međuvremenu sam nabavila krasnih papira ( pergament, neke sjajne zlatkaste, plavkaste, sedefaste i boje perle, s uzorkom mramora.........)- i sad smišljam kako ih najbolje iskoristiti a i ljepilo sa srebrenim šljokicama- baš mi je on cool sad još tribam nać šablone i srebreni sprej i akcija kreće |
|
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo još jedne ideje za zahvalnicu, rađeno s kolažom
|
|
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova gore mi se dopada onako zarolana i svezana.Jedino da smanjiš mašnu i ubaciš,u sredinu mašne,neki cvijet....ili zaljepiš neku perlu(veliš da ih imaš)ili neki kamenčić onaj stakleni...
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
misliš ovako nešto? ode je samo neki cvitić
ako mi bude zarolana pozivnica svakako će ić neki ukras na mašnu |
|
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam vidjela neke zanimljive pozivnice da bi ti pomogla no vidim da to tebi super ide.
Znaš šta mi je zgodno?Možda više za zahvalnice kad je ovo rolano,no moglo bi se i tu. Neku špagu ukrasiti sa ..hmm nečime,perlama,ne znam čime...i ,umijesto da povežeš mašnom,staviš žig.Onako sa nekim obojanim voskom
Uh ne znam opisati,ne znam ni dal bi to bilo izvedivo no ti žigovi,pečati,su mi baš zgodni.
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve igra.......razmišljala i o špagu i žigovima, perlicama, kamenčićima, školjkicama, suvim travkama.........
sad pokušavam osmislit kutiju za zarolane pozivnice, ako se odlučim da i to radim, ono- ka diploma |
|
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako ti je krenulo uopće ne sumnjam da ćeš i kutije napraviti
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo prve, ovaj tren složene
samo što nema nikakvih ukrasa pa djeluje siromašno.... |
|
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti, hvala ti, hvala ti..........
stranica je genijalna! ps. dalmax, hvala i tebi |
|
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo dvi više-manje finalizirane ideje
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arwen, od ideje do finalnog proizvoda vidim nije prošlo puno, prava si majstorica, gdje si bila kad mi je trebalo. Slijedeći put kad mi zatreba zovem majstoricu- super, super 55555555555555555555555555555555.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo da malo odmorimo od pozivnica stavljam jednu cestitku rađenu u tehnici quilling
|
|
|
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo mi je baš super. Vidjela sam kod nas u jednoj poklon galeriji nešto tako rađeno ali nisam znala koja je to tehnika. Daj malo pojasni.
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |