Band of sisters |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
SandraST
Nedavno posijan Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 23:29 |
Sponzorirani linkovi | |
SandraST
Nedavno posijan Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SandraST
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SandraST
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SandraST
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SandraST
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej Sandra..još jedan splićo....tj, splićanka!
Pa draga susjeda, dobrodošla!!! Ona prva slika, ne vidim je baš najbolje...jel ono sirena? Čini mi se nešto jako zanimljivo (btw, ja sam ti fotograf...ajmeee), ova dvi slike sa smokvama...joj gdje ih nađeeee???????!!!! Super ti je ispao 2K preko onih smokava! Meni ne ide tako dobro...ni blizu... Vidim da si nečim bijelim popunjavala pukotine, a šta je to bijelo ? To mi se jako sviđa. Ova zadnja slika...ne znam čega je ovo dio...možda nekog ormara, regala...al volila bi ovo vidit u kompletu. Vidim ja da će ovdje bit super stvari. Pozdrav svima u Gabonu! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
SandraST
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej Mare... evo se i mi nekako aktivirale...A super, kad sve završim i stavim na misto zoven te na kavu (ne zaboravi fotoaparat)
Ove smokve sam ti našla u lumosa u Zadru... Prvi put sam radila sa ovim debelim papirom - meni to izgleda kao papir za umatanje i uopće me nije oduševilo kako se ponaša pri ljepljenju. Zapravo ja san se počela s ovim stvarima bavit ima nekih 10 godina kad smo imali samo salvete i jednu vrstu ljepila.... E onda mi je postalo monotono pa sam materijal spremila u kutije i počela se bavit Aromaterapijom (hahhah). ..... I kad sam prošle godine definitivno preselila u Gabon, moja prija Vania od tuge , ko prstom u znaš već šta, se uvali u decoupage i probudi moje strasti čim sam došla doma na godišnji.... i eto sad ti ja moj godišnji odmor provodim radno.... Naravno da mi je ona i suradnik, pa je tako i nastala sirena.... To je bio neki ružni kut za sjedenje kojeg smo fino osjenčili lavanda - vanilija i nešto nam je trebalo za stol.. e onda smo počele nešto šarat svijetlom bojom bez posebne namjere i kad smo malo bolje pogledale izronija obris sirene... i naravno danima smo mozgale kako je obući i eto sad je gotova. U prirodi je stvarno prekrasna. Ova zadnja slika je detalj sa pripadajućeg kuta. Što se 2k tiče to ti je 2k medium iz lumosa. Namažem vrlo tanko prvi sloj (nedaj Bože da ti dođe direktno na akrilnu boju jer je pojede)... ideš samo dokle imaš ljepila za salvetu. Ostavi 20 minuta da se posuši i u mrvu debljem sloju namaži ovaj drugi sloj i onda strpljenja bar 10 sati. Pukotine sam punila svim i svačim, ali se praškasti materijali pri lakiranju pomiješaju s lakom. Pokušala sam s temperom, ali se loše razmazuje pa osjenči siku... na kraju sam našla staru bočicu bijelog deco laka, mislim da je marabuov i skroz sam zadovoljna....Bitno je samo utrljavat i odma brisat krpicom. I još ove cvijeće na zelenoj podlozi, to je bio neki šugavi ormar na koji sam zalijepila ukrasne letvice i poigrala se bojama, salvetama, patinom za cipele, sjenilom za oči... na slici su ladice... U svakom slučaju ovo su radne fotografije, a kad sve bude gotovo idu prave fotke. Veliki pozdrav;... |
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno,predivno oslikano,opisano,dobro došla.
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidi ovo,našle se dvije spličanke i u dva posta ispunile cijelu stranicu.......a ja se busam u prsa kako sam velika pričalica.....
sandra ne zamjeri na malo off topic ali nisam mogla odoliti........jako mi se sviđaju tvoji radovi,nisi baš početnik......krasan 2k a detalj s klupe je odličan........
|
|
SandraST
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, hvala... podrška mi triba jer imam u planu velike projekte.... hahha, a šta se priče tiče _ pa moram se malo hvalisat....
|
|
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedva čekam nove slike radova i cjeline ovih djelića što si nam pokazala.
one smokve i 2k su mi predobre. nadam se da nećemo dugo živjeti u neznanju i neizvjesnosti. |
|
vania
Upravo klijam Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ame meni šta je ovo sve krasno.. Ovo ti darling šaljem veeeeliki baaaa šta je konačno uslikano bar nešto i poslano u "eter". Cure moje uživo je sve još sto puta bolje.. Ma kućica će bit ka iz bajke kad bude cila gotova..
|
|
SandraST
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo vi to sisterice radite
|
|
SandraST
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lollipop
Upravo klijam Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve pohvale radovima!!!
|
|
SandraST
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SandraST
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SandraST
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |