Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii |
Odgovori | Stranica 123 26> |
Korisnik | |
Primrose
Novo sjeme Pridružen: 26 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 09 Travanj 2007 u 21:35 |
Koje je mjesto i tlo najpovoljnije za krumpirov grm
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Imam dva plava kumpirova grma inače Lycianthes rantonnetii . Jedan je veliki a drugi sam rasadila reznicom. Prezadovljna sam tim grmovima jer cvatu od svibnja do listopada i baca stalno nove izboje. Meni je zasađen na južnu stranu, puno sunca. Mislim da je njemu bitno što više sunca jer onda stalno cvijeta. U II mjesecu sam ga dobro prikratila i sada je počeo tjerati lišće. Zemlju je crna humusna i tjedno dohranjujem tekućim gnojivom. Evo sličica od prošle godine. Ako si na kontinentu onda ga posadi u lonac tako da ga možeš premjestiti u zatvoreni prostor zimi jer mu temperatura ne smije pasti ispod 5 stupnjeva. |
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se da ces nas i ove godine pocastiti lijepim cvjecem Donata
|
|
Primrose
Novo sjeme Pridružen: 26 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na savijetu za cvijet |
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo procvjetao je danas krumpirko!! Prva dva cvijetića!!!
|
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko velika tegla bi trebala za ovog krumpirka ?(balkon?)
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
flora
Već proklijao Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 211 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super , neka ih bude još puno, puno
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ja sam svoj grmić morala presaditi iz korita pa sam primjetila da nema baš neko zahtjevno korjenje.Sad je zasađen u identičan pitar u kakvog mi je zasađen i clematis na slici na forumu .(44 cm promjer). |
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata, hvala
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Oduševila sam se kumpirovim grmom na izložbi.. nije na prodaju ...
Izgleda savršeno!! Moja dva su ko mali patuljci prema ovom orijašu!! Bilo je kupiti i manjih primjeraka ali "baš malih" i bili su vrlo traženi!! |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dali nako zna latinski naziv za krompirov grm
jer gdje god sam ga trazila svi su me ovako gledali |
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Solanum Lycianthes rantonnetii |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Donata
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata, dvije ( a možda će i treća) reznica krumpirka se uhvatila...
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida jako mi je drago... moji krumpirci su prekrasni grmovi i još cvatu...i ljepše nego ljetos jer im je sada izgleda baš po guštu...
P.S. Stavit ću sličicu vidim da nema friške...kad dođem doma... Ažurirao Donata - 02 Listopad 2007 u 11:01 |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme, zbilja je lijep..volila bih da mi uspije oblikovati ga poput onog s izložbe....ajoj, sad sam se i razbahatila....
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a gdje su krumpiri?
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa frigaju se.... |
|
Odgovori | Stranica 123 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |