koje voćkice imate u svom dvorištu? |
Odgovori | Stranica 123 10> |
Korisnik | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Travanj 2007 u 20:33 |
Ajde da napišemo šta imamo od voća u svom dvorištu ili svojoj blizini. Ja imam u dvorištu i bašti 4 kajsije, 7 vinogradskih breskvi, 2 mušmule, 1 dunju, 3 trešnje, 2 bele šljive, 3 plave šljive, 4 jabuke, 5 višanja, smokvu, maline i jagode.
Da dodam, preskočio sam 2 kruške, 4 lešnjaka, 1 orah. Ažurirao voki - 27 Rujan 2007 u 08:07 |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e ja imam
15-breskvi i isti toliko višnji, 10 -jabuka, 7 -krusaka, 4-šljive, 1- trešnju, neznam tacno koliko ali ima ih dosta ribizli crnih i crvenih,malina isto tako i jako dosta jagoda |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam voćnjak, cca 400 jabuka kasnih i nešto ranih, 20-30 šlijiva, nešto dunja, mušmula, trešanja i nekoliko krušaka.
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imamo:1. marelicu
2. dunju
3. neke krupne šljive
4. nar
5. krušku
6. smokvu
7. rogač kojeg se pokušavamo riješiti
8. masline
Znam da 7. i 8. ne spadaju u voće ali morala sam ih nabrojati. vidi zaboravih najglavnije : 9. naranča 10. limun 11. mandarina Ažurirao frida - 01 Listopad 2007 u 00:23 |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imamo:
1. jabuke 2. breskve 3. kruške 4. maline 5. kupine 6. grožđe 7. jagode 8. ribizle 9. višnju 10. trešnju 11. lješnjak Iznenadila sam se brojem voća, moram biti iskrena!!! |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, posadila sam i jagode nedavno
a kako bih ja dobila sadnicu ribizle? ovdje malo tko to ima i zna za to... dok sam živila u Daruvaru kod bake imali smo ribizlu u dvorištu... |
|
bella
Nedavno posijan Pridružen: 22 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam:
8 trešanja (od toga 1 od ove godine) - jedna je bijela
2 višnje
6 šljiva
10 oraha
15-ak jabuka - sve različite
10-ak krušaka (od toga 1 od ove godine)
1 marelica (koja još nikad nije rodila)
1 dunja
1 lješnjak
5 redova vinograda cca 50 m
1 smokvu
... mislim da je to sve...
|
|
Hele
Mladi grm Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim - 2 smokve
- 3 ribizla - 3 jabuke -3 kruške - 2 višnje - 1 trešnja - 6 lješnjaka - 1 marelicu - 15-ak m malina - 1 šljivu |
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad vidim vaše popise- WOW Ljubomorno srce smiri se. A ja sam mislila da imam veliku okučnicu - šmrc |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nikad nije kasno... To već znaš!!! A samo je stvar u čemu uživate, koliku površinu zemlje koristimo, i ostalo! Npr. moja sestrična ima 67 šljiva, 2 brajde, 5 oraha, ali cvijeća na toj zemlji Stvar je što ćovjek voli, obožava, a ja dosljedno na nju prenosim svoja saznanja... Ove godine sam joj poklonila pajasmin sa Čiova, samo da vidim kako će joj uspjeti... A što je najbolje ima mjesta za sve!!! Ćak ima i smokvu koju uzgaja šogor!!! |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja još nisam vočnjak ni posadila, izuzev šljive i malo kupina NEMAM NIŠTA...
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam novu biljku oko kuće ( samo da se uhvati) - posadila sam lješnjak!
|
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[/QUOTE]
Nikad nije kasno... To već znaš!!! A samo je stvar u čemu uživate, koliku površinu zemlje koristimo, i ostalo! Npr. moja sestrična ima 67 šljiva, 2 brajde, 5 oraha, ali cvijeća na toj zemlji Stvar je što ćovjek voli, obožava, a ja dosljedno na nju prenosim svoja saznanja... Ove godine sam joj poklonila pajasmin sa Čiova, samo da vidim kako će joj uspjeti... A što je najbolje ima mjesta za sve!!! Ćak ima i smokvu koju uzgaja šogor!!! [/QUOTE] Ma nemam više zemlje , ne volim da je pretrpano , a i OK je za ZG. Ne može se sve. |
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
doma imam
9 kušaka
2 patuljaste kruške
2 nektarine
5 breskvi
2 patuljaste breskve
3 jabuke
3 trešnje
1 višnju i par mladih
2 ribizla crvena
1 red malina oko 15 komada
2 oraha
1 žutu šljivu
gredu jagoda
osim toga imamo vinograd od oko 500 čokota loze
marelicu
8 kruški
10 jabuka
3 krupne šljive
1 trešnju
to nije doma nego na drugoj lokaciji
a imam u planu doma napraviti terasu i "natkriti" je trsom Izabele i sa nekoliko kiwija za hladovinu
|
|
vepar
Odrastao grm Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad cu zazmiriti i napamet napisati 500 sljiva
10 jabuka
7 krusaka
2 breskve
4 nektarine
2 musmule
3 oraha
10-tak grmova malina
-II- kupina
3 dunje
nekoliko gredica jagoda
3 tresnje /rane/kasne
1 grm ribizli
1 grm ogrozdi
|
|
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
500 šljiva
Tibore znači ima rakije, pekmeza, knedli.... Ažurirao gogica - 03 Studeni 2007 u 11:49 |
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tibore
smokva je |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ekipa,bude svega...pekmeza koliko pozelis,i to pravo domace
Evo rakija prije par dana zavrsena...to starom prepustam
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja u dvoristu imam:
2. jabuke kasne
2. kruske
1. visnju
2. oraha
1. ljesnjak
na proljece cu posaditi crvenu ribizlu i nesto- to je kao ogromna kupina :), mmm njam, njam :)ne znam mu ime :), smokvu i malinu.
|
|
Odgovori | Stranica 123 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |