Osijek (ponuda u rasadniku) |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 21:25 |
Danas sam posjetila rasadnik "Unikom" u Osijeku. Inače oni uređuju parkove i nasade u cijelom gradu i moram priznati da to jako dobro rade. Vidjeli ste slike na temi Osijek i njegovi parkovi, a evo i ponuda u rasadniku. Vjerujem da bi pored ovolike ponude svatko od nas teško odolio da barem nešto ne ponese kući.
Ja sam uživala, a nadam se da ćete i vi.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala! Baš je prekrsano! |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jao lano šta mi radiš , hoćeš da mi srce pukne od muke .tako lijepe slikice melem su za moju umornu duš icu -hvala ti
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle taj grad je čudesno predivan. Kad bi mi u Rijeci imali samo djelić ovog rasadnika, ljudi bi zaista bili sretni.
Lana puno ti hvala, odmah sam nagovorila mm da jedan dan idemo na izlet u Osijek, i naravno da nema ništa protiv. Moramo samo iskoristiti dan - da nam bude lijepo vrijeme. Naravno da ćeš nam dati upute što treba vidjeti da bi se doživio Osijek, kao na tvojim slikama.cilj je Oisjek.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravi je, rasadnik i po....
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša ne samo upute, pa valjda ćemo se naći i na "čašici razgovora" nemoj slučajno da dođeš i da se ne javiš
Eh sad mi je lakše, već sam mislila da ću dobiti "jezikovu juhu" zbog tolikih slika
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo vam moram ispričati.
Kad sam došla u rasadnik počela ja slikati i dođe jedna od radnica i pita a šta će vam te slike. Kad sam rekla da ću staviti na našu stranicu dovela ona još njih nekoliko....svi se ustrčali oko mene, upisali odmah stranicu cvije.info. Kažu odmah će pogledati na net-u. A kad sam odlazila naravno punih ruku.... jer tko tamo može biti karakter, pozdravili su sve forumaše cvijeta.
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divne slike...ajme da mi je bliže u minus bi upala
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....Lano, ja sam se razbolila os ovih prizora :))))))))...valjda nece kisa sutra padati...
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |