moji kilometri |
Odgovori | Stranica 123 10> |
Korisnik | |
dugokosa
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 08:15 |
konačno da i ja predstavim svoja carstva,kako živim na dva mjesta Samobor i Moslavina odlučila sam staviti sve pod jedno jer sve je moje i svugdje imam nečega i svačega
za početak skromna kućna "idila" imam mali stan u potkrovlju pa mi i ne stane više biljaka malo jeseni ovo troje spašeno za siću dobro napreduje nadam se da će i dalje baš mi odgovara jer je u malim teglicama |
|
sutra je novi dan
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na balkonu se već nađe više toga samo je zima problem kud sve smjestiti
samo prosim lijepo nemojte primjetit pozadinu ove slike ovogodišnje fuksije sam kupila ne znajuči im boje i sad sam oduševljena jedna rozasta cigarasta-natančasta i bijela sa neznatno rozim detaljičem |
|
sutra je novi dan
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno dugokosa, baš sam mislila stalno si s nama, pričaš komentiraš, hvališ, a mi tebi ništa. Sad vidim da i ti imaš svašta za pokazati. Baš mi je drago, sve ti je preslatko, ali ova bijela fuksija je fantazija.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A što bi tek bilo da imaš veliki stan sa 2-3 balkona
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo, ali slatko zadovoljstvo!
A ono na pozadini je moderna umjetnost!!! Fuksije su prekrasne , posebno ona cigaršpic! |
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, fuksije su posebna priča. Jako lijepo!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure su sve rekle!!!
Još kad vidimo moslavački dio zasigurno nas neće ostaviti ravnodušnima! Fuksije su predivne! |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posebno upala u oko cigaršpic fuksija, luda je! E Dugokosa, dugo si nam se skrivala i sad odjednom vatromet fuksija. Bravo1
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se s Franjjicom, ona fuksija je
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iam toga još na balkonu
kalnhoja neumorno cvate već 2 mj i nije baš neka ljepotica više-do proljeća jadni hibiskus kupljen za siću kreće moju mimozicu ste već upoznali smilje stupasti bršljan čeka svoje mjesto nemam pojma di da ga stavim dijascija u punom cvatu |
|
sutra je novi dan
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaktusi prošlogodišnji iz sjemena
i svaki posebno |
|
sutra je novi dan
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bacope također čekaju na položaj
roza plava klijalište kaktusa tek su nikla tri možda bude još koji |
|
sutra je novi dan
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plave bacope su preslatka, ah ja i plavo cvijeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja obožavam plavo,žuto i narančasto ali ak mi se nekaj svidi nabavim i to bez obzira na boju ali ove tri boje su moji favoriti
|
|
sutra je novi dan
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo osvježenja na ovu vrućinu i sparinu
ogrozdi krupne maline crni ribizl crveni ribizl josta tu i tam koja kupine nedovoljno za vino ali za sok i pekmez bit će a u tom đumbusu raste i gospina trava paše joj |
|
sutra je novi dan
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj ulazak u Moslavinu, stara cesta Zgb-Bg
slike baš nisu jasne jer su slikane iz auta uz ovu kuću prolazim i nije mi jasno oko kuće sve uredno pokošeno a tik uz nju i cestu gustiš i nikak nemrem skužit jel neko živi tu |
|
sutra je novi dan
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to sam zaboravila stavit ove slike me zbunjuju imam ih previše odjednom
ukrasnu papriku čekam i nadam se da je barem jedna plava |
|
sutra je novi dan
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za plavu papriku prvi put čujem. Ne zaboravi staviti slike ploda
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uslikani ljiljani iz auta su predivni iako se vidi da za njih baš netko preveć ne brine!
Silvek, a nadam se da ću ja okom ugledati plavu papriku! |
|
Odgovori | Stranica 123 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |