Monna-1 - daruje, traži, mijenja...... |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 10> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 14 Srpanj 2008 u 14:21 |
Imam svježe sjemenke od finih dinja, imaju debelo meso i jako su slatke - ako nekome treba.....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadnice ukrasnog grma Biserak, traže novi dom
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
molim da se ne zaboravi da je jedan biserak moj
![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
eto napokon i biserka a jos malo i Biserke
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Biserke...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Iris, ma što jedan, čitav čopor!!!
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
ja bih se pribilježio i zadinju i za biserku,ako ne tražim previše.po jednu sjemenćicu barem.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Skitnica, bilježim na papir
![]() |
|
![]() |
|
Traži se: reznica smokve ili mladica za sadnju!
![]() |
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Kod mene iza zgrade je jedna smokva sa puuuno mladica koje vire iz zemlje...
jedino potrebno netko sa adekvatnim alatom da iskopa i uzme si mladi izdanak iz zemlje
![]() |
|
![]() |
|
Brbe, vjerujem da ta zgrada nije u mojoj blizini, pa bi se mogao malo protegnuti i iskopati koju mladicu za poslati
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
ja imam smokvu ,ako bude mladica šaljem.ako nebude kod mene ima ih moj šogor.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Hvala skitnica!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Traži se, ako netko ima viška,
- Dichondra (silver falls),
- sadnice smokvi
- mak plave boje
- salvia
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
salvia - kadulja?
ako je kadulja - tražiš ljekovitu biljku ili crveno cvijeće? ja imam 2 vrste kadulje u dvoru i mogu ti (probati) zakorijeniti pa poslati kad se prime jedna ima uske sivkaste listove, nju smo oduvijek koristili za čaj protiv kašlja i ispiranje ustiju i grla i imam sa širim, tamnozelenim listovima - ona što se kupi u teglici u trgovini, koristi se kao začin sumnjam da bi reznice preživjele transport znam da pravi i sjeme, ali nikad ga nisam ni pokušala sakupiti ili posijati, a nisam ni primjetila da je ikakva mala kadulja nikla oko "mame" crveno ljetno cvijeće nemam pa ti tu ne mogu pomoći |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
monna, mogu se raspitati za smokve....zapravo bi i ja nabavila petrovaču....malo ću pronjušiti sa znalcima....
|
|
![]() |
|
zar nije malo rano za presađivanje smokve.ja mislio da se to radi kad opadne lišče.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Cure, hvala...ako što bude viška, primam na udomljenje |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |